Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 28 december 2022

Zelf kipkruiden maken

Bij Van Beekum Specerijen hebben wij een breed assortiment aan kruidenmixen, neem bijvoorbeeld onze kip kruidenmix. Dit is een kant-en-klare kruidenmix, maar een kip kruidenmix is ook heel gemakkelijk zelf te maken. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen kip kruiden!

Wat is kipfilet?

Kipfilet is een stuk kipvlees dat afkomstig is van de borst van de kip. Het is een zacht en mager stuk vlees dat vaak wordt gebakken, geroosterd of gegrild. Het kan ook worden gebruikt in salades, sandwiches en andere gerechten. Kipfilet is een populaire keuze voor een gezond en voedzame maaltijd.

Waarom zelf kip kruiden maken?

Je hebt net boodschappen gedaan en je bent helemaal klaar om de lekkerste kip te maken. Maar dan kom je er achter dat je de kruiden bent vergeten. Dan kun je met de specerijen die je toch vaak in huis hebt zelf heerlijke kip kruiden maken.

Wat heb je nodig om je eigen kip kruiden te maken?

Gebruik: 15-20 gram kruiden per kilogram kip. Liever geen zout? Maak dan de kruidenmix zonder zout en gebruik 5-10 gram kruiden per kilogram kip.

Eigen kip kruiden gebruiken

Een eigen kip kruidenmengsel maken is een leuke manier om je kipgerechten een unieke smaak te geven. Als je te veel kruidenmix hebt kun je deze het beste in een potje met een afsluitbare deksel in het donker bewaren. De kruiden gaan zo nog maanden mee!

Kant-en-klare kip kruiden

Heb je geen tijd of zin om zelf kip kruiden te maken. Ga dan voor een van de kant-en-klare kruidenmixen voor kip van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix maak je de lekkerste kip.

Aan de slag

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare kruidenmix van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste kip klaar. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!