Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis Verzending vanaf 35,-.
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Onze producten
0

30% korting op alle Seasoning Mixen!30% korting op alle Seasoning Mixen!Klik hier.

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis Verzending vanaf 35,-.
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

30% korting op alle Seasoning Mixen!30% korting op alle Seasoning Mixen!Klik hier.

Door Van Beekum Specerijen, 12 november 2019

Wees voorbereid, bestel op tijd

De drukste weken van het jaar komen er weer aan. Elk jaar worden er weer meer pakketten besteld tijdens en rondom de feestdagen. Gister is er al een piek geweest vanwege singels day, binnenkort staat black friday voor de deur en aansluitend Sinterklaas en Kerst. Vorig jaar heeft deze drukte voor een aantal ongemakken gezorgd bij onze klanten zoals pakketten die later aankwamen dan verwacht. Voorkom dit jaar teleurstelling en maak gebruikt van onze tips.

1. Met stipt op nummer één: Bestel op tijd!
Wacht niet tot 4 december om op 5 december nog snel je sinterklaaskado in huis te verwachten. Heb je de lootjes al getrokken? Dan is dit het moment om in te slaan.

2. Kies voor een Post NL punt. 
Dit heeft namelijk twee voordelen. Je helpt de bezorgers om minder huizen langs te gaan dus kunnen ze de pakketjes sneller bezorgen en de kans dat jouw pakketje de volgende dag in huis is, is stukken groter. De bezorger gaat namelijk sowieso langs bij het Post NL punt maar er bestaat wel een kans dat hij jouw huis adres niet meer haalt binnen het afgesproken tijdvak. Het is daarmee ook nog eens beter voor het milieu om alle pakketjes centraal af te geven. (haal het dan wel even zelf op als je toch al langskomt of met de fiets).

3. Blijf er niet voor thuis.
Het scheelt een hoop frustratie als je niet de hele dag thuis blijft wachten op je pakketje. Ben je niet thuis dan wordt het pakketje bij de buren bezorgd of bij het dichtstbijzijnde Post NL punt. Je kan er ook voor kiezen om een briefje op je deur te plakken met begeleidende tekst. Bijvoorbeeld: Pakketje mag achter het huis, pakketje mag in de blauwe container of onder de carport. Je kan op hetzelfde briefje schrijven dat de Postbode het briefje mag weggooien als het gelukt is. Zo ziet de volgende die langskomt niet waar jouw pakketje is. 

4. Houd je Track en Trace in de gaten. 
Hoe graag wij je ook zouden willen vertellen waar je pakketje is wij weten het ook niet altijd. Webwinkeliers hebben vaak niet veel meer inzicht dan jij. Ook wij raadplegen de Track en Trace pagina. Het is niet altijd mogelijk om in deze tijden van drukte elke chauffeur te gaan bellen of jouw pakketje er al bijna is. Die zijn al druk genoeg met het bezorgen. 

5. Haal je pakketje zelf op!
Bij veel webshops (en ook bij ons) heb je de mogelijkheid om je pakketje zelf op te halen. Op deze manier weet je 100% zeker dat jouw pakketje snel bij jou in handen is. Als laatste tip willen we je vragen om een klein beetje aardig te zijn tegen de chauffeur die je pakketje komt brengen tijdens de koude winterdagen. We weten dat er op het gebied van pakketjes bezorgen wel eens iets te laat komt of iets te hardhandig door de bus is gegaan maar onze beleving is dat 99% van de pakketten keurig op tijd komen door veelal goed gemutste bezorgers. Laten we met zijn allen een groot feest maken van de feestdagen in 2019!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »