opc_loader

Kruiden en specerijen betalen

Bij van Beekum specerijen bieden wij je verschillende mogelijkheden voor het betalen van je kruiden en specerijen. Je betaald via iDeal, Payapal, Creditcard, Bancontact, kadokaart, of per bankoverschrijving. Bij betalingen via iDeal, Paypal en bancontact versturen wij dezelfde dag je bestelling nog als je voor 13:00 besteld. Bij overboeking zijn wij genoodzaakt eerst te wachten tot het bedrag op de rekening staat, dit duurt gemiddeld 1 tot 5 werkdagen.

 

iDeal

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling geef je aan dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de eventuele bezorgkosten van uw bestelling.


Bancontact

Waar klanten uit Belgie eerst tegen het probleem aanliepen dat zij voor vooruit betalen per bank moesten kiezen is er Bancontact toegevoegd aan de rij met betaalopties. Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, online (in webshops).


 

MyBank

Met MyBank kunt u een betaling verrichten op uw webshop via de eigen internetbankieromgeving. Alle banken in Italië en Luxemburg zijn al aangesloten bij deze online betaalservice. Ook rekeninghouders van een aantal banken in Frankrijk kunnen via deze optie eenvoudig een betaling via hun eigen bankomgeving uitvoeren.

 

Sofort

SOFORTbanking (voorheen Direct ebanking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt. Maar ook in landen zoals Oostenrijk en België wordt er steeds vaker voor deze betaalwijze gekozen.

 

Overboeking per bank

Voor een betaling via overboeking per bank maak je het verschuldigde bedrag over naar:

IBAN: NL94RABO0354278932
BIC: RABONL2U
TNV: Van Beekum Specerijen