Balkenbrij Kruiden
Met onze balkenbrij kruiden kun je direct aan de slag! Met deze mix van kruiden en specerijen ben je klaar om te koken. Welk balkenbrij recept gebruik jij?
Wat is balkenbrij?
Balkenbrij is een Oudhollands gerecht dat vooral in de winter populair is in Nederland. Er zijn veel verschillende bereidingen doordat het in iedere streek anders gemaakt wordt. Met onze kruidenmix maak je een smaakvolle balkenbrij.
Balkenbrij maken
Traditioneel wordt balkenbrij gemaakt van in bouillon gekookt slachtafval van het varken. Daarbij wordt boekweitmeel of tarwebloem toegevoegd en natuurlijk de kruidenmix van Van Beekum Specerijen. Hier voeg je nog een klein beetje Nitrietzout 0.6% aan toe. Vervolgens wordt de balkenbrij in de koekenpan gebakken en daarna gesneden tot de bekende blokken.
Balkenbrij kruiden kopen bij Van Beekum Specerijen
Je kunt bij ons de beste kwaliteit balkenbrij kruiden kopen. Zo weet je zeker dat jouw balkenbrij recept niet meer kan mislukken. Wist je dat we een 100% tevredenheidsgarantie hebben? Zo krijg je altijd je geld terug. Vul nu jouw keukenkastje aan met onze balkenbrij kruiden.
Voedingswaarde & Ingrediënten
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 16170007A
- EAN
- 8720153475563
- Formaat strooibus
- De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking. De grote strooibus is 21cm hoog en heeft een diameter van 9cm.
- Gebruik
- 5 tot 6 gram per kilogram + 15 gram Nitrietzout 0.6%
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 24 maanden na productie
- Allergenen
- Zie voedingswaarde & Ingrediënten
- Recyclebaar
- Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket.
- GMO vrij
- Ja
Reviews
- Gepost door: Dick op 3 December 2023Vandaag de balkenbrij kruiden gebruikt gewoon PERFECT wat een kwaliteit 6 gram de kilo wel water mee rekenen dus 3 kilo vlees 2.5 liter water 5 ons boekweit meel is 6 keer 6 gram exclusief zout heb ik 10 gram de kilo gedaan
- Gepost door: H. Mulder op 20 November 2023Nog niet geprobeerd
- Gepost door: Tonnie Reuvekamp op 7 November 2023Precies wat ik zocht