opc_loader

Privacyverklaring Van Beekum Specerijen


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Van Beekum Specerijen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Van Beekum Specerijen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door akkoord te gaan met onze cookiemelding en akkoord te gaan met deze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden geeft u aan akkoord te gaan met onderstaande verklaring.

Van Beekum Specerijen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke gegevens verzameld Van Beekum Specerijen van jou?

Laten we beginnen met een handig overzicht, hiermee krijg je een goed beeld van wat Van Beekum Specerijen met jouw gegevens doet.

Wat?

Waarom verzamelen?

Bewaren? En waarom?

Met wie delen jullie dit gegeven en waarom?

Je naam

Gewoon om je aan te kunnen spreken bij je voor en achternaam als je iets besteld.

We bewaren je naam om je de volgende keer te kunnen begroeten als je bij ons terugkomt.

Webwinkelkeur: Om je om een beoordeling te vragen.

Pay.nl: Om je betaling uit te voeren.

Post NL: Zodat de bezorgers weten aan wie ze de bestelling mogen overhandigen.

Adres, plaats postocode en land

Zodat wij je pakketje op het goede adres kunnen bezorgen

We bewaren deze gegevens zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen.

Post NL: Zodat de bezorgers van Post NL weten waar zij naar toe moeten.

Telefoonnummer

Om je te kunnen bellen als er iets niet goed is gegaan.

We bewaren deze gegevens zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen.

Alleen wij bewaren deze informatie. We delen dit niet met andere partijen.

Email adres

Om je status updates te mailen van je bestelling of (bij toestemming) voor het mailen van onze nieuwsbrief.

We bewaren deze gegevens zodat je bij een volgende bestelling dit niet meer hoeft in te vullen. En om je aanbiedingen te kunnen sturen mits je hier toestemming voor hebt gegeven.

Webwinkelkeur: Om je een beoordeling in te laten vullen.

Post NL: om je updates te

sturen over de status van je verzending.

Mailchimp: dit systeem gebruiken wij voor het opmaken van onze nieuwsbrief.

Betaalgegevens:

Om je bestelling veilig te kunnen betalen

Wij bewaren jouw betaalgegevens niet. We zien alleen welke betaaloptie je gebruikt en of deze geslaagd is. Pay.nl voert deze handelingen voor ons uit en bewaard deze gegevens. Bijvorbeeld voor het terugstorten van het geld op je rekening wanneer je een product retour stuurt.

Pay.nl: lees meer hier de privacy verklaring van Pay.nl: https://www.pay.nl/privacybeleid

Cookies, IP adres en Pixels:

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren en voor marketingdoeleinden.

Met cookies kunnen wij zien hoe onze site gebruikt wordt. Dit is super handig zodat wij kunnen zien welke dingen beter kunnen om ze een betere website ta maken. Daarnaast gebruiken we de cookies ook om advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Zodat we jouw de beste deal kunnen geven.

We verzamelen deze gegevens ook om te vergelijken. Hoeveel bezoekers hebben we bijvoorbeeld in 2017 gehad in vergelijking met 2018. En welke producten worden het best verkocht.

Wij bewaren deze gegevens om vergelijkingen te kunnen maken. Bijvoorbeeld hoeveel bezoekers hadden wij in 2017 in vergelijking met 2018. En welke producten worden het vaakst bekeken.

Social media: Het kan zijn dat bijvoorbeeld Facebook op basis van jouw IP adres een advertentie op maat laat zien. Je hebt bijvoorbeeld net kurkuma bekeken en nu zie je die advertentie… dat zijn dus cookies.

We delen onze website informatie ook met Google Analytics. Dit gebruiken we om onze website in de gaten te houden en te verbeteren.

Factuur informatie:

We verzamelen jouw gegegevens om een factuur op te kunnen maken.

Deze bewaren wij minimaal 7 jaar. Dat vindt de belastingdienst fijn ;).

Wij delen onze facturen met onze accountant.


Door deze tabel goed door te lezen krijg je een goed beeld van wat Van Beekum Specerijen met jouw gegevens doet. Heb je hier vragen over of wil je meer weten over je gegevens? Neem dan contact op met Chris van Beekhuizen via: chris@vanbeekumspecerijen.nl of 0341 -426526. Ook als je wilt dat wij je gegevens verwijderen kun je contact opnemen met Chris.

Heb je overige vragen lees dan eerst even door, misschien wordt je vraag hieronder al wel beantwoord.

Privacybeleid Van Beekum Specerijen

Van Beekum Specerijen is een webshop in kruiden en specerijen. Via onze website bieden onze producten aan tegen betaling. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere organisaties of bedrijven.

Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring en de tabel boven aan deze pagina.
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. We vragen bijvoorbeeld niet je schoenmaat en geboortedatum.
  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist. We sturen je bijvoorbeeld niet zomaar een reclame email en je moet eerst akkoord gaan met onze cookiemelding.
  • jouw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn. Wat is dan nodig? Bijvoorbeeld je adres aan post NL, je rekeningnummer aan Pay.nl en je email adres aan webwinkelkeur voor het vragen van een beoordeling.
  • wanneer wij jouw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.


Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Telefonisch

0341 -426526

E-mail

chris@vanbeekumspecerijen.nl


Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website en het doen van een bestelling laat je gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze websites jij kiest te gebruiken

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • naam
  • e-mailadres
  • functie
  • informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een forumpost of een bericht in het contactformulier
  • inloggegevens
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • IP adres, cookies en Pixels.

Doeleinden

  • Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):
  • om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de websites.
  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.
  • om je klacht over een bedrijf of je reactie op een klacht te verwerken.
  • om je te benaderen over je klacht omdat we daar onderzoek naar willen doen of er (geanonimiseerd) over willen publiceren.
  • om jou gepersonaliseerde advertenties en content aan te bieden op de verschillende websites.
  • om jou gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen.
  • om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.
  • om onze websites te verbeteren.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij ervoor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Profilering en cookies

Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit je account en je aankopen in onze webshop) met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden.

Door jouw gegevens te combinerenkunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content op de verschillende websites tonen, die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen. Zo wordt er voorkomen dat jij content of aanbiedingen op de verschillende websites te zien krijgt, die voor jou minder interessant zijn.

Bij het verzamelen en combineren van je gegevens maken we gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies? Lees dan onze cookieverklaring.


Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.


Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruik wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.

Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen. Je kunt ook contact opnemen met Chris via de volgende gegevens:

Telefonisch

0341 -426526

E-mail

chris@vanbeekumspecerijen.nl


Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage ,je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen.


Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


We hebben deze privacyverklaring met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mocht je een fout zien of het idee hebben dat hier iets mist neem dan gerust contact met ons op via: Chris@vanbeekumspecerijen.nl

Try to solve the new Formula Cube! It works exactly like a Rubik's Cube but it is only $2, from China. Learn to solve it with the tutorial on rubiksplace.com or use the solver to calculate the solution in a few steps.