opc_loader

Retourinformatie


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vanbeekumspecerijen.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

U kunt het pakket terugsturen naar: 
 

Van Beekum Specerijen
Varenweg 36
3849 PJ Hierden
Nederland
 

Wij raden u aan om een track en trace code op te vragen bij het postkantoor en deze te mailen naar info@vanbeekumspecerijen.nl. Zo weten zowel u en wij of het pakketje wel echt verzonden en goed aangekomen is.

Voor meer informatie over retouneren en andere algemene voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemende voorwaarden.