Terug

✅ Vandaag 10% korting? Code: JUL648

Saus Guru Sauzen

Saus Guru sauzen koop je natuurlijk bij Van Beekum Specerijen. Topkwaliteit sauzen ontwikkeld door koks. Ga van start met smaken uit de hele wereld en breng je kook-skills naar het volgende niveau.

Filters

Saus Guru Sauzen

Saus Guru Sauzen

Saus.Guru biedt een brede selectie aan sauzen aan, waarvan een deel van deze sauzen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende Michelin sterrenkoks uit Nederland. Bekende chef-koks zoals Menno Post en Chef Diego hebben samen met ons aan de tekentafel gezeten. Samen hebben we sauzen ontwikkeld met een uitgebalanceerde samenstelling van kruiden en specerijen die kwaliteit en de prestige van de haute cuisine in elke keuken brengen. Ingewikkelde smaken en smaakpatronen zijn niet alleen voor de beste keukens in Parijs, Rome, Amsterdam of New York. Wij willen juist deze smaken toegankelijk maken voor iedereen. We zijn continu onze sauscollectie aan het uitbreiden en we streven ernaar om nog meer interessante specerijen en smaken uit alle hoeken van de wereld naar je toe te brengen.

Ben je een professionele kok, heb je een idee dat je graag in een saus terugziet of je kent iemand met wie we echt moeten samenwerken? Stuur ons een berichtje en we komen er bij je op terug.

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit

We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor al onze sauzen en producten. We willen high-class koken meer en beter toegankelijk maken en we geloven erin dat we dit kunnen doen zonder dat we hoeven in te leveren op kwaliteit. Uiteindelijk is het eindproduct namelijk zo goed als de ingrediënten. 

Drie lagen aan smaak

De producten van Saus.Guru zijn een ervaring en elke saus die onze keuken verlaat bestaat uit drie verschillende lagen aan smaken. Weet je niet helemaal wat dit betekent? Doe wat saus op een lepel, proef het en je begrijpt wat we hiermee bedoelen.

Internationaal geïnspireerd

Voor ons is het belangrijk om de klassieke keuken te honoreren en respect te hebben voor de basisregels uit het koken en van specifieke keukens. Maar dit weerhoudt ons er niet van om nieuwe dingen uit te proberen. Onze sauzen zijn gebaseerd op klassieke recepten, maar ze hebben altijd iets speciaals en we zoeken graag de grenzen hierin op.

Door koks

We zijn Saus.Guru gestart vanuit onze passie voor koken en goed eten. Soms mogen de kleuren van onze sauzen wat meer naar voren komen of mogen ze wat langer houdbaar zijn, maar we maken onze producten om de smaak en niet om het uiterlijk.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »