Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Wetenschappelijk BBQ'en ? Ja Graag !

Wetenschappelijk BBQ'en ? Ja Graag !
Productomschrijving
Barbecueliefhebbers staan erom bekend dat ze een eigen visie hebben op eten. Barbecueën gaat namelijk niet alleen over voeding bereiden, maar het is voor velen een hobby, en zelfs een passie…. Waarom zout je het vlees voor of na het bakken? Bij welke temperatuur denatureren en stollen eiwitten in vlees? Hoe wordt een steak mals en wat is de rol ...

Barbecueliefhebbers staan erom bekend dat ze een eigen visie hebben op eten. Barbecueën gaat namelijk niet alleen over voeding bereiden, maar het is voor velen een hobby, en zelfs een passie….

  • Waarom zout je het vlees voor of na het bakken?
  • Bij welke temperatuur denatureren en stollen eiwitten in vlees?
  • Hoe wordt een steak mals en wat is de rol van enzymen?
  • Wat is de maillardreactie en hoe optimaliseer je die?
  • Wat is reverse searing 2.0 en hoe werkt het?
  • Wat is de invloed van temperatuur en tijd en hoe werkt de warmteoverdracht?
  • Wat zijn de effecten van stikstofoxide, zuren, zouten, dampen, kruiden en aroma’s?

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die dit boek beantwoordt om jou te helpen het maximale te halen uit je barbecue. Of je nou professionele pitmaster bent of een enthousiaste hobbykok achter de barbecue, je wilt precies weten hoe het werkt voor een optimaal resultaat.

Ontdek de wetenschap achter de barbecue en leer van beroemde pitmasters zoals Meathead Goldwyn en Chris Finney uit de Verenigde Staten. Maak een spectaculaire ervaring van je gerecht door de aandacht, liefde en kennis waarmee je het bereidt!

  • titel: Wetenschappelijk BBQ’en? Ja graag!
  • auteur: Enzo Sisto
  • ISBN: 978-94-6247-254-9
  • bestelnummer: 100381-001
  • uitvoering: hardcover (full color)
  • omvang: 104 pagina’s

Productspecificaties

Artikelnummer
20200203
EAN
9789462472549

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Wij werken er hard aan om al jullie toffe reviews over te plaatsen naar onze vernieuwde website. Laat jij als eerste een review achter op onze nieuwe website? .

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wetenschappelijk BBQ'en ? Ja Graag !
Wetenschappelijk BBQ'en ? Ja Graag !

Barbecueliefhebbers staan erom bek...

Barbecueliefhebbers sta...

Op voorraad
30 Incl. btw
      Toevoegen