Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 13 februari 2019

Zelfgemaakte hamburgers van de Green Egg

De hamburger! een echte klassieker en overal in vele soorten en maten te koop. Maar hoe gaaf en lekker is het om deze gewoon zelf te maken. Het is niet moeilijk en super lekker.

Ingrediënten

 

Bereiding

 1. Meng je kruiden met het gehakt in het geval van de hamburger all in mix gebruik je 30 gram per kilo. Bij de andere mixen zijn de verhoudingen anders maar dit is altijd aangegeven op het potje. Meng de kruiden en het vlees 'losjes' door elkaar. 2. Vorm de burgers. Als je van perfect gevormde burgers houdt doe je dit met een hamburger pers. Maar met de hand kan het ook prima. 
 3. Leg ze in de koelkast om ze even op te stijven. Een uurtje is voldoende maar beter iets langer (2 a 3 uur) als je de tijd hebt.
 4. Maak je bbq klaar om direct te grillen en zorg voor een temperatuur van ongeveer 200 tot 220 graden op je meter.

   

 5. De hamburgers mogen vanuit de koelkast direct op het rooster. 6. Keren of niet keren? Er zijn verschillende beweringen over het juist wel of niet regelmatig keren. Wij draaien de burgers in totaal 3x om. Dus: Neerleggen, wachten tot de burger lost komt, keren, keren en keren. 
 7. Als de burgers gaar zijn (of eigenlijk het liefst nog een klein beetje rood zijn van binnen) en een mooie krokante korst hebben haal je ze van de BBQ. 
 8. Maak je broodje zoals jij dat wilt! En maak het helemaal af met onze hamburger saus.

   

 9. Eet smakelijk!

 

Boodschappenlijstje bij Van Beekum Specerijen

Bestel je vandaag, dan verzenden wij je bestelling direct.