Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 16 december 2021

Welke kruiden passen bij kip?

Kip is een zeer populair voor in de pan, in de oven of op de BBQ, maar welke kruiden of specerijen gebruik je bij het maken van kip. We hebben een speciale pagina gemaakt met al onze kruiden die passen bij kip, maar in deze blog lichten we er graag een paar uit. De volgende kruiden en specerijen zijn zeer geschikt voor het kruiden van kip:

Andere smaakmakers zijn ui, knoflook en natuurlijk zout. 

Welke kruidenmixen bij kip?

Naast de kruiden en specerijen zijn er ook kruidenmixen die erg goed gaan samen met kip. De volgende kruidenmixen raden wij aan bij de bereiding van kip:

Welke marinade bij kip?

Naast de kruiden, specerijen en kruidenmixen kunt u ook gebruik maken van een marinade. De piri piri marinade is een echte aanrader bij het marineren van kip.

Welke saus bij kip?

Om de kip helemaal af te maken kun je ook gebruik maken van een saus. Daarvoor hebben wij de teriyaki sesamsaus of de piri piri saus, deze sauzen smaken erg goed bij kip uit zowel de pan of van de BBQ. Deze sauzen zijn ook te gebruiken als marinade.

Aan de slag met kruiden die passen bij kip

Met deze tips van Van Beekum Specerijen zorg jij ervoor dat de kip een smaakboost krijgt als nooit tevoren. Wist je dat onze smaakmakers vaak dezelfde dag al geleverd worden? Waar wacht je nog op? Bestel nu kruiden en specerijen die goed passen bij kip!