Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 5 januari 2023

Welke sauzen passen bij gourmetten?

Gourmetten is een geweldige en gezellige manier eten te bereiden voor jezelf en je gasten te bereiden. Het is in Nederland zeer populair tijdens de feestdagen maar wint tegenwoordig het hele jaar door terrein.

Een element dat gourmetten nog beter maakt, zijn sauzen. Met sauzen kun je een extra dimensie toevoegen aan je gourmet avond. De verschillende sauzen die je kunt gebruiken, variëren van zoet tot pittig, dik tot dun en kruidig tot subtiel. Of je nu een klassieke saus zoals knoflooksaus of smokey bbq saus wilt gebruiken of een meer specifieke saus zoals een hamburgesaus. Bij Van Beekum ben je aan het juiste adres!

De verschillende sauzen die je kunt gebruiken bij gourmet gerechten

Er zijn veel verschillende sauzen die je kunt gebruiken bij je gourmetgerechten. De meest populaire sauzen voor gourmet zijn sauzen zoals:

Op zoek naar iets bijzonders? Durf dan een keer deze sauzen te gebruiken bij het gourmetten:

Je vindt deze en al onze andere sauzen op de pagina 'sauzen' van Van Beekum Specerijen (klik hier).

Marinades gebruiken bij gourmetten

Een andere manier om je gourmetvlees van extra smaak te voorzien is je vlees te marineren met onze marinades. Dit kan echter alleen als je vlees niet al gemarineerd is. Veel gourmetschalen zijn namelijk al gemarineerd door de slager of supermarkt.

Als je vers ongekruid vlees in huis hebt en je gaat gourmetten dan kun je hier al onze marinades bestellen (klik hier.

Aan de slag met sauzen en marinades voor bij de gourmet

Sauzen en marinades kunnen een geweldige aanvulling zijn op gourmetgerechten. Ze kunnen je gerecht meer smaak geven, meer structuur geven en visueel aantrekkelijker maken. Welke saus of marinade ga jij in huis halen? Als je nog twijfelt neem dan contact op met één van onze kruidenspecialisten via de chat, telefoon of email. Wij geven je graag advies over sauzen en marinades.