Gehaktkruiden Zonder Zout




Onze gehaktkruiden zonder zout zijn een heerlijk en gezonder alternatief op onze gehaktkruiden. Met ingrediënten als peper, nootmuskaat, koriander, kruidnagel, piment, gember, peterselie en uiengranulaat heb je een fijne basis voor de lekkerste gehaktballen of ovenschotels. Waar gebruik jij onze gehaktkruiden zonder zout voor?
Gehaktballen maken met gehaktkruiden
- Gebruik 10 tot 15 gram kruiden per kilo gehakt;
- Voeg eventueel een ei en wat paneermeel toe voor extra binding;
- Goed kneden, bakken en smullen maar!
Gehaktkruiden zonder zout kopen
De lekkerste gehaktkruiden zonder zout koop je natuurlijk gewoon bij Van Beekum Specerijen. Deze gehaktkruiden zijn puur natuur en bevatten geen hulpstoffen. Zo proef je snel de lekkerste kruiden in jouw gehaktmengsel. Wist je dat wij alle kruiden en specerijen grondig controleren op kwaliteit? Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie.
Voedingswaarde en ingrediënten
Ingrediënten: kruiden en specerijen (peper, nootmuskaat, koriander, kruidnagel, piment, gember, peterselie), uiengranulaat.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1534 | KJ |
Energie | 367 | kcal |
Vetten | 12 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 6,9 | g |
Koolhydraten | 44 | g |
- waarvan suikers | 7,2 | g |
Vezels | 21 | g |
Eiwitten | 9,7 | g |
Zout | 0 | g |
De beste dag om Gehaktkruiden Zonder Zout te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 16170146A
- EAN
- 8720153476867
- Formaat strooibus
- De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking. De grote strooibus is 21cm hoog en heeft een diameter van 9cm.
- Gebruik
- 10 tot 15 gram per kilogram
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 18 maanden
- GMO vrij
- check
Reviews
- Gepost door: Gerdine De Pater op 7 Juni 2023Nog niet geprobeerd
- Gepost door: D Brands op 8 Mei 2023Absoluut aan te raden je merkt het verschil niet met kruiden met zout
- Gepost door: janneke hoekstra op 6 Mei 2023Heerlijke ouderwets lekkere kruiden