Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 18 juli 2022

Welke kruiden bij bloemkool?

De bloemkool is één van de meest gegeten groenten van Nederland. De bloemkool heeft van zichzelf een vrij vlakke en neutrale smaak. Des te meer reden om de bloemkool op smaak te brengen met heerlijke kruiden en specerijen. Er is echt meer mogelijk dan alleen kerrie, deze kruiden en specerijen passen goed bij de bloemkool:

Nootmuskaat past goed bij bloemkool. Bekijk ook eens al onze kruiden en specerijen op alfabetisch volgorde.

Combinaties met kruiden en specerijen bij bloemkool?

Bloemkool is op verschillende manieren te bereiden. Hieronder zijn een aantal manieren beschreven hoe je bloemkool kunt bereiden in combinatie met kruiden en specerijen:

Bloemkool stomen met kruiden en specerijen:

  • Oregano;
  • Dragon;
  • Peper en zout (smaakmaker).

Welke kruidenmixen bij bloemkool?

Met losse kruiden en specerijen kun je een bloemkool heerlijk op smaak brengen. Maar kies je liever voor wat meer gemak? Maar dan gebruik van een kruidenmix voor bloemkool. De volgende kruidenmixen zijn heerlijk in combinatie met bloemkool:

Groenten kruiden passen goed bij een bloemkool.

Aan de slag met kruiden voor bloemkool

Nu je deze blog hebt gelezen eet je dus nooit meer een smakeloze bloemkool. Bestel vandaag je kruiden voor bloemkool of je kruidenmixen voor bloemkool bij Van Beekum Specerijen en we gaan direct voor je aan de slag. Meer dan 150.000 mensen gingen je al voor en beoordelen onze kruiden en service met een 9.7!