Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 11 juli 2022

Welke kruiden bij courgette?

De courgette is erg populair in Nederland. De courgette doet het goed in vele (gezonde) gerechten en wordt tegenwoordig ook erg vaak gegrild van de BBQ gegeten. Wil jij weten welke kruiden er goed passen bij courgette? Dit zijn de kruiden die lekker zijn in combinatie met een courgette:

Cayennepeper past goed bij courgette als je van pittig eten houdt.

Hoe kruid je een courgette?

Snijdt de courgette eerst in plakken, blokjes of repen. Sprenkel een klein beetje olijfolie over de courgette en strooi de kruiden vervolgens over de courgette heen. Door de olijfolie blijven de kruiden en specerijen goed plakken.

Welke kruidenmixen bij courgette?

Je kunt een courgette ook heerlijk op smaak brengen met één van onze kruidenmixen. De volgende kruidenmixen zijn heerlijk in combinatie met broccoli:

Saus bij courgette

Om je gerecht met courgette helemaal af te maken mag een goede saus niet ontbreken. Wij raden een teryaki sesamsaus aan.

Aan de slag met kruiden voor courgette

Courgette is dus op vele manieren te bereiden en te combineren met verschillende kruiden en specerijen. Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan en de lekkerste courgette te kruiden!? Bestel dan nu je kruiden en specerijen voor courgette bij Van Beekum Specerijen. Dan gaan we direct aan de slag.