Worstbijbel


Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- februari 2018
- Druk
- 3e druk
- Afmetingen
- 21,8 x 16,3 x 4,6 cm
- Aantal pagina's
- 496 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789048842261
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
- Uitgever
- Carrera Culinair
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200028
- EAN
- 9789048842261
Reviews
- Gepost door: Alex Berens op 19 Maart 2023erg veel leuke tekst maar wel vaak overbodig
- Gepost door: Hans Samyn op 3 November 2022Heel duidelijk en to the point. Twijfel bij zijn gezondheidsevaluatie van de additieven
- Gepost door: Willem Melching op 27 September 2022Goed boek en overzichtelijker dan Over Worst van dezelfde auteur