Paneer rood
Paneermeel wordt gebruikt om voedingswaren die gefrituurd of gebakken moeten worden te voorzien van een krokant laagje. Daartoe wordt het voedingsmiddel indien nodig eerst gekruid. Daarna wordt het door los geklopt eiwit met wat olie en water gehaald. Het vochtige product wordt vervolgens door het paneermeel gehaald. Voor een dikkere laag wordt de procedure herhaald.
Voorbeelden van gepaneerde producten:
- Kroketten
- Schnitzels
- Cordon bleu
Paneer rood kopen
Al onze paneer is van topkwaliteit en verpakt in een zak. Heb je vragen over paneer? Neem dan gerust contact met ons op. Paneer rood kopen was nog nooit zo makkelijk, bestel snel!
Voedingswaarde & Ingrediënten
Ingrediënten: paneermeel (tarwebloem, gluten, zout, gist, kleurstof (E160b))
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1479 |
KJ |
Energie |
349 |
kcal |
Vetten |
1,0 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 |
g |
Koolhydraten |
73,0 |
g |
- waarvan suikers |
4,0 |
g |
Vezels |
2,5 |
g |
Eiwitten |
11,0 |
g |
Zout |
2,0 |
g |