Spice Wise



Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.
In dit boek laat SVH Meesterkok Michel Hanssen stap voor stap zien hoe je magische kruidenmixen maakt en gebruikt. Hij deelt zijn beste kruiden- en specerijenmengsels met je en past ze toe in voor-, hoofd- en nagerechten, waarvan je ook de recepten aantreft. Verder biedt dit boek een schat aan weetjes, adviezen en tips. De prachtige, sfeervolle fotografie van Bart Nijs zorgt voor nog meer inspiratie. Kijkend, ruikend, proevend en ervarend gaat er een wereld aan smaken voor je open.
Spice Wise gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken. Nederlanders eten gemiddeld ongezond veel zout. Michel Hanssen laat zien dat de juiste kruiden en specerijen zout overbodig maken. Alle recepten in dit boek zijn dan ook zonder toegevoegd zout.
SVH Meesterkok Michel Hanssen werkte als chefkok in de restaurants van Pulitzer Amsterdam en Kurhaus Scheveningen en doceerde bij de Sterklas van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Verder was hij kruidenspecialist voor grote fabrikanten.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- januari 2015
- Druk
- 1e druk
- Afmetingen
- 25,8 x 20,7 x 2,2 cm
- Aantal pagina's
- 200 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789082315202
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Michel Hanssen
- Illustrator
- Bart NijsBart Nijs
- Uitgever
- Veltman Distributie B.V.
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200025
- EAN
- 9789082315202
Reviews
- Gepost door: E.J. Vogel op 30 Januari 2023Prima oplossing voor een plotseling opgelegd zoutloos dieet in verband met te hoog oxaanzuurgehalte in mijn bloed.
- Gepost door: Carly Hensen op 1 Januari 2022Heel mooi boek! Mooie recepten en fijne informatie.
- Gepost door: Arco van Zanten op 10 Maart 2020Heb dit boek gekocht om te gaan koken met minder zout . Nu staan er genoeg recepten in , en mocht je toch denken zoutloos toch nog niet dan kan je zelf ook nog minder zout toe voegen . Vind het een top boek