Basilicum heel
Wij zijn gek op basilicum en voegen het maat wat graag toe aan onze sauzen, pizza's en pasta's. Wat ons betreft een smaakmaker die thuis hoort in ieder keuken.
Basilicum heel gebruik je bij
- knoflook, tomaten- en groentegerechten.
- Het maken van pesto, olie en azijn.
- Bij het zelf maken van een provencaalse kruidenmix.
- Wat ga jij maken met basilicum?
Land van herkomst
De basilicum heel van Van Beekum Specerijen komt uit Egypte, Spanje en Turkije. Wij kijken constant op welk moment van het jaar op welke plek de beste kwaliteit te verkrijgen is.
Gedroogde Basilicum kopen
Wanneer je kiest voor de basilicum van Van Beekum Specerijen weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt. Deze kruid geeft jouw gerechten de smaak die ze verdienen. Als je vandaag besteld zorgen wij (afhankelijk van het tijdstip) voor dat in de meeste gevallen je order dezelfde dag nog verstuurd wordt. Jouw basilicum wordt verpakt in een nette hersluitbare strooibus of als je kiest voor de kilo verpakking in en sterke gesealde zak.
Voedingswaarde basilicum heel
Ingrediënten: kruiden en specerijen (basilicum)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1014 |
KJ |
Energie |
244 |
kcal |
Vetten |
4,1 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,2 |
g |
Koolhydraten |
10,1 |
g |
- waarvan suikers |
1,7 |
g |
Vezels |
37,7 |
g |
Eiwitten |
23,0 |
g |
Zout |
0,2 |
g |
De beste dag om basilicum te kopen, is vandaag!