Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 3 mei 2023

De top 5 barbecue cadeaus

Barbecueën is een van de favoriete bezigheden van veel mensen in de zomer. Of je nu een beginner of een expert bent, er zijn altijd nieuwe gadgets en accessoires die je barbecue-ervaring kunnen verbeteren. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een grillmaster bekijk dan onze top vijf barbecue cadeaus.

1. Barbecue gereedschap

Goed barbecue gereedschap is een essentieel item voor elke grillmaster. Een tang, spatel, vork of borstel zal ervoor zorgen dat je vriend, vriendin of familielid alles krijgt wat ze nodig hebben om hun favoriete gerechten te bereiden. Zoek naar gereedschap dat gemaakt is van duurzame materialen zoals roestvrij staal en met een stevige handgreep voor extra gemak.

2. Rookhout

Rookhout is een geweldig cadeau voor de grillmaster die van experimenteren houdt. Met rookhout kunnen ze hun favoriete gerechten een extra smaakdimensie geven door het vlees langzaam te roken. Eiken rookhout is een goede keuze omdat deze bij vrijwel elk gerecht past.

3. Een mini kamado

Een mini kamado is een fantastisch cadeau voor de grillmaster die graag het barbecueën met een kamado wilt ontdekken. Met onze bestseller, de mooie en compact ontworpen 13 inch Ranch T Kamado, kunt u alle kanten op! Barbecueën, grillen, roken en braden, waar u maar wilt. Dezelfde topprestaties als zijn grotere broer, maar met kleiner formaat voor elke tuin.

4. Barbecue thermometer

Een barbecue thermometer is een onmisbaar hulpmiddel voor elke grillmaster. Met een thermometer kunnen ze de temperatuur van hun vlees of vis nauwkeurig meten, wat resulteert in perfect gegaard voedsel. Zoek naar een digitale thermometer met een duidelijk leesbaar scherm en een lange sonde die diep in het voedsel kan worden gestoken.

5. Gietijzeren pannen

Een gietijzeren pan is een leuk cadeau voor de grillmaster die graag meer doet dan alleen vlees grillen. Met een gietijzeren pan kun je diverse gerechten bereiden op de BBQ die je liever niet op een grill legt zoals gebakken aardappeltjes of groenten. Je kan in gietijzeren pannen met deksels ook complete stoofpotten bereiden. Een gietijzeren grillpan is fijn om mee te werken omdat deze het beste hitte vasthoudt en een mooie grillmarkering achterlaat op het voedsel.

Extra tip!: Geef een BBQ rub set

Wil je echt iets unieks geven waarmee jouw grillmaster elke keer weer iets heerlijks op tafel kan zetten? Geef dan de geschenkset met vier BBQ rubs van Van Beekum Specerijen cadeau.

Koop vandaag je BBQ cadeaus bij Van Beekum Specerijjen

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de grillmaster, overweeg dan barbecuegereedschap, rookhout, een kamado, barbecue thermometer of grillpan. Deze cadeaus zorgen ervoor dat ze hun barbecue-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Vergeet niet om op zoek te gaan naar kwalitatieve producten van betrouwbare merken om ervoor