Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 28 maart 2019

Van Beekum produceert duurste kruidenmix te wereld!

Van Beekum Specerijen heeft de duurtste kruidenmix ter wereld geproduceerd. De 'Gold Rush Rub' moet maarliefst € 995,95 euro per potje van 200 gram gaan kosten. 

18 karaarts bladgoud en saffraan
Deze kruidenmix bevat 30 gram uit 18 karaats eetbaar bladgoud. Verder bevat de mix een deel van de duurtste kruid te wereld saffraan en bestaat de rest uit de topkwaliteit ingrediënten die je van Van Beekum mag verwachten. Bijzonder detail is dat door het gebruik van bladgoud er geen zout aan de mix hoeft toegevoegd te worden. Omdat goud van nature en zoute smaak heeft geeft deze mix je gerechten een ongekende smaakboost die zijn weerga niet kent. Goed om te weten is dat deze mix vegan is en compleet vrij van alle mogelijke allergenen.


Afbeelding 1: De Gold Rush Rub van Van Beekum Specerijen: Geschikt voor alle soorten vlees en groenten.

Trend
Wij zagen de trend van bladgoud in voedsel vooral opkomen in landen als Rusland, Qatar en grote Europese steden. Op social media zagen we steeds vaker filmpjes voorbij komen van grote stukken vlees, vis of zelfs groente bedekt met een flinke laag bladgoud. Wij denken met deze 'Gouden Kruidenmix' in te springen op de vraag naar luxe producten. Aldus Arne en Chris van Beekhuizen, de bedenkers van deze kruidenmix.


Afbeelding 2: Frank Ribery eet een 'Gold Steak' bij Salt Bae in Abu Dhabi.

Online verkrijbaar
De Gold Rush Rub is vanaf maandag online verkrijgbaar in strooibussen van 200 gram. De prijs voor dit potje bedraagt € 995,95. Maar volgens Edwin van Beekhuizen is dit relatief nog een koopje. "De mix bevat voor 30 gram aan 18 karaarts bladgoud en de goudprijs is al jarenlang aan een flinke stijging onderhevig. Wij sluiten niet uit dat dit potje wel eens het dubbele waard kan worden. Zeker omdat het hier een echt collectorsitem betreft. Er worden er maar 100 geproduceerd, ieder potje wordt gepersonaliseerd en is voorzien van echtheidscertificaten.

Vanaf vandaag verkrijgbaar via deze link: https://www.vanbeekumspecerijen.nl/gold-rush-rub.html