Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 19 maart 2019

Lamsrack maken met Van Beekum Specerijen

Malse lamsrack gemarineerd met salt, pepper and garlic (spg) en afgelakt met onze Jura marinade. Loopt het water je al in de mond? Het is helemaal niet zo lastig om te maken. Hoe wij het deden lees in deze blog.

Ingrediënten 

Bereiding

  1. Laat de lamsracken op kamertemperatuur komen en bestrooi deze licht met de Salt Pepper Garlic mix.



  2. Maak je BBQ gereed voor direct grillen op 180 a 200 graden.

  3. Probeer de kolen aan 1 kant aan te steken zodat je ook een kant hebt waar de lamsracken niet direct boven het vuur liggen.
  4. Laat je BBQ en je gietijzeren rooster goed warm worden. 



  5. Leg de lamsracken met de vlees zijde recht boven de gloeiende kolen.



  6. Grill beide kanten mooi bruin voor ongeveer 3 a 4 minuten per kant.
  7. Leg de racken nu wat meer aan de zijkant van de BBQ zodat ze niet meer direct boven het vuur liggen. 
  8. Sluit je kerntemperatuur meter aan en laat de racken doorgaren tot een kern van 50 graden.
  9. Smeer de racken nu licht in met de Jura marinade.



  10. Laat de racken nog even liggen tot de kern 55 graden is.
  11. Haal de racken van het rooster. Laat het vlees nog even 5 minuutjes rusten voordat je het aansnijdt.



  12. Geniet!


Boodchappenlijstje bij Van Beekum Specerijen


Vandaag topkwaliteit kruiden, mixen en marinades bestellen is morgen al in huis!