Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Door Van Beekum Specerijen, 29 januari 2019

Ook 'Dutch Butcher' aan de slag met Van Beekum

Foto's van grote stukken vlees, prachtige vlees en bbq gerechten en filmpjes uit de praktijk. Dat vind je op de Instagram pagina van @_dutchbutcher_. In korte tijd vergaarde hij met zijn Instagram page bijna 10.000 volgers! We zijn dan ook trots dat we mogen mededelen dat Dutch Butcher en Van Beekum Specerijen een samenwerking zijn aangegaan.The Dutch Butcher stelt zichzelf graag even voor:

Ik ben Dutch Butcher, 37 jaar getrouwd en vader van 4 kids. Ik ben slager sinds 1997 en de 4e generatie uit mijn (slagers)familie. Op een dag zat ik op Instagram te kijken en dacht: zou het niet leuk zijn om dit zelf aan te gaan maken. Zo is mijn pagina _dutchbutcher_ ontstaan en is van begin 2018 uitgegroeid tot bijna 10.000 volgers. Op mijn pagina krijg je een unieke kijk achter de schermen en volg je mijn avonturen achter de BBQ en in de keuken. 

Ik heb vele rubs en specerijen uitgeprobeerd maar één steekt daar altijd met kop en schouders bovenuit: van beekum specerijen! Daarom worden veel recepten en gerechten met hun kruiden, specerijen en mixen gemaakt en zul je de bekende rode potjes tegen gaan komen op mijn Instagram pagina. Ik zit bijna op de 10.000 volgers! Help jij mij hieraan? Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/_dutchbutcher_/