Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Door Van Beekum Specerijen, 24 mei 2019

Rook en Roll Fest Harderwijk

Rook & Roll Fest is dé plek om met je vrienden en vriendinnen te genieten, te beleven en ideeën op te doen. Altijd op unieke stadslocaties.

Rook & Roll Fest wordt georganiseerd door een stichting met vrijwilligers. Met als doel: mensen in hun eigen regio samen te brengen op toffe stadslocaties en ze kennis te laten maken met streekproducten, creatieve ondernemers die inspirerende en stoere ideeën hebben, met muzikaal talent, kunstenaars en natuurlijk met goed eten.

We hebben een nieuwe locatie! Voor het food- en lifestylefestival op 25 & 26 mei moet je zijn bij Stadscamping Harderwijk aan de Lelykade 5 in Harderwijk. Juist, die ja, de pop-up camping in de stad. Dus dit jaar kun je zelfs blijven slapen! Zet je gewoon je tentje neer. 

Van Beekum Specerijen
Wij zijn aanwezig om onze nieuwste rubs en sauzen te presenteren en de lekkerste BBQ hapjes te laten proeven van de Green Egg. De nieuwste rubs en sauzen zijn tevens tegen speciale festival prijzen direct aan te schaffen. Zien we je daar?

Speciale aanbiedingen
Tijdens het festival zijn er diverse Rubs en Sauzen bij ons te koop tegen flinke gereduceerde festival aanbieding. Één van deze aanbiedingen geldt ook online: Het Dry Rub pakket 2019 voor maar 8 euro. Deze is vanaf vandaag al online te bestellen via:

Dry Rub pakket 2019 aanbieding