Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 37,50
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Door Van Beekum Specerijen, 28 augustus 2019

Van Beekum aanwezig op het Internationale Suydersee BBQ contest

Dit weekend (zaterdag 31 augustus en zondag 1 september) zijn wij met Van Beekum Specerijen aanwezig op het International Suydersee BBQ contest op het scoutinglangoed in Zeewolde.

Van Beekum
Bij ons aan de stand kun je heerlijke BBQ hapjes proeven van de Green Egg gekruid met onze nieuwste BBQ rubs. Tevens hebben we een paar geweldige aanbiedingen bij ons die bestaan uit BBQ rubs en sauzen. Kom gezellig langs!

Wedstrijd
De derde editie start voor de deelnemers al op de vrijdag. Teams uit binnen en buitenland strijden in verschillende categorieën waarbij er wordt gekeurd door de officiële jury internationale jury’s van KCBS en SCA. Net als vorig jaar zullen er ruim 40 teams meedoen.

Genoeg te doen
Om weer te verbeteren ten opzichte van andere jaren is er voor de bezoekers aan de BBQ Contest nog meer te doen. Op zaterdag en zondag kan iedereen komen kijken en beleven.
Naast verschillende stands is er op de zaterdagavond muziek van Coverband Chimney Fire, Amsterdamse zanger Mike Klein, zangeres Moon van Bakelen en verschillende DJ’s. Verder zijn er demonstraties van onder andere hout carving, kan je met uilen op de foto’s en is er een uilenwandeling. Wil je leren varken uitbenen kan je de masterclass volgen. Naast alle proeverijen bij de teams van de diverse wedstrijdonderdelen verzorgt Mitra Zeewolde ook wijn- en bierproeverijen.

Goed bereikbaar
Bezoekers kunnen met de eco trein van het parkeerterrein naar het landgoed zelf worden gebracht. Ook vanuit het centrum rijdt een gratis bus naar het Scoutinglandgoed. Op- en afstappen kan bij de bushalte op de Horsterweg naast de Albert Heijn. Uiteraard is het terrein ook goed te bereiken met de fiets vanuit Zeewolde.

Adres
31 Augustus & 1 September

Openingstijden: 13:00 – 23:59 (zaterdag) en tot 18:00 uur op zondag.

Zeewolde, Flevoland
Nulderpad 5, 3896LV Zeewolde

 

Bekijk het hele programma met de tijden op de website van het Suydersee Contest.