Worstbijbel
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- februari 2018
- Druk
- 3e druk
- Afmetingen
- 21,8 x 16,3 x 4,6 cm
- Aantal pagina's
- 496 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789048842261
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
- Uitgever
- Carrera Culinair
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200028
- EAN
- 9789048842261
Reviews
- Gepost door: Miranda Wouters op 16 December 2023Veel lees voer en een hele goede uitleg . Zeker ook de fotos die erbij staan . Eerst goed inlezen voor ik begin . Maar kijk er naar uit
- Gepost door: Tim Etman op 25 Juli 2023Leuke recepten
- Gepost door: Hilda De vries op 2 April 2023Fijn om te lezen.