Laurierblad heel
De laurierblad heel van Van Beekum Specerijen zijn ongveer 5 cm lang. Laurierbladeren worden veel gebruikt in bijvoorbeeld stoof- en ovenschotels. Je kan een laurierblad niet eten want het blijft ten alle tijden hard. Het is dus echt om de smaak in je gerecht te laten trekken.Laurierblad zit ook vaak tussen de inmaakkruiden waarmee augurken en andere groentes worden ingemaakt. De smaak van een laurierblad is lastig te beschrijven maar licht bitter komt het meest in de buurt.
Gebruik
Laurierblad Heel is een veelgebruikte smaakmaker in westerse keukens. Gebruik laurier bijvoorbeeld bij:
- Bouillon.
- Stoofschotels.
- Rode kool.
- Zuurkool.
- Exotische gerechten.
Waar vandaan
Onze hele gedroogde laurierbladen halen we uit Turkije. Hier selecteren we de beste mogelijke kwaliteit en halen deze naar ons magazijn in Harderwijk. Eenmaal bij ons doen we ook nog een grondige inspectie. Zo weten we zeker dat we alleen de laurier met de beste smaak aan jou verkopen.
Koop vandaag
Plaats vandaag nog je bestelling bij Van Beekum Specerijen. We weten zeker dat je daar geen spijt van krijgt. Je ontvang bij je aankoop daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over de smaak of kwaliteit? Dan ontvang je gewoon je geld terug. Vul je winkelmandje met nog meer smaakmakers om de verzending gratis te maken. Zodra jij op kopen klikt gaan wij direct voor je aan de slag en in de meeste gevallen is je pakketje de volgende dag al in huis.
Voedingswaarde laurierblad heel
Ingrediënten: kruiden en specerijen (laurier)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1925 |
KJ |
Energie |
459 |
kcal |
Vetten |
8,4 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,3 |
g |
Koolhydraten |
75,0 |
g |
- waarvan suikers |
0,0 |
g |
Vezels |
0,0 |
g |
Eiwitten |
7,6 |
g |
Zout |
0,1 |
g |
De beste dag om gedroogd laurierblad te kopen is vandaag.