Worstbijbel
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- februari 2018
- Druk
- 3e druk
- Afmetingen
- 21,8 x 16,3 x 4,6 cm
- Aantal pagina's
- 496 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789048842261
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
- Uitgever
- Carrera Culinair
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200028
- EAN
- 9789048842261
Reviews
- Gepost door: Johan op 12 Januari 2025{"original":"Uitgebreide en duidelijke info.\nMet humor geschreven. Aanrader!","de":"Umfassende und klare Informationen.\nMit Humor geschrieben. Sehr zu empfehlen!"}
- Gepost door: Luc Lemaire op 4 Januari 2025{"original":"Prima handboek","de":"Ausgezeichnetes Handbuch"}
- Gepost door: Peter Buijs op 11 December 2024{"original":"Heel leuk geschreven, regelmatig moeten lachen. Verder mooie receptie en duidelijke uitleg voor beginners (ik) en gevorderden","de":"Sehr sch\u00f6n geschrieben, musste regelm\u00e4\u00dfig lachen. Au\u00dferdem s...{"original":"Heel leuk geschreven, regelmatig moeten lachen. Verder mooie receptie en duidelijke uitleg voor beginners (ik) en gevorderden","de":"Sehr sch\u00f6n geschrieben, musste regelm\u00e4\u00dfig lachen. Au\u00dferdem sch\u00f6ner Empfang und klare Erkl\u00e4rungen f\u00fcr Anf\u00e4nger (mich) und Fortgeschrittene"}Lees meerLees minder