Worstbijbel


Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Specificaties
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- februari 2018
- Druk
- 3e druk
- Afmetingen
- 21,8 x 16,3 x 4,6 cm
- Aantal pagina's
- 496 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
- ISBN13
- 9789048842261
- Kaarten inbegrepen
- Nee
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
- Uitgever
- Carrera Culinair
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200028
- EAN
- 9789048842261
Reviews
- Gepost door: Pieter deJong op 16 September 2025{"original":"Heel leerzaam voor een beginner","de":"Sehr lehrreich f\u00fcr Anf\u00e4nger"}
- Gepost door: b hofman op 6 April 2025{"original":"Fijn en handig en leuk geschreven boek","de":"Sch\u00f6nes und n\u00fctzliches und gut geschriebenes Buch"}
- Gepost door: Erik Houben op 1 Maart 2025{"original":"Zeer informatief met duidelijke beschrijving, werkwijze en visuele ondersteuning.","de":"Sehr informativ mit klarer Beschreibung, Methode und visueller Unterst\u00fctzung."}