Ossenworst Mix




Met deze complete ossenworst kruiden maak je zelf de lekkerste ossenworst. We bewaren dit recept al ruim 60 jaar binnen onze familie. De ossenworst kruiden zijn zelfs prijswinnend bij de vak wedstrijden voor slagers. Maak zelf worst met onze kruidige mix.
Ossenworst recept om zelf te maken
Wil jij weten hoe je lekkere ossenworst maakt? Als echte worstmakers hebben wij een heerlijk recept voor je uitgewerkt. Zo kun je onze smaakvolle ossenworst kruiden verwerken in jouw eigen bereiding. Haal de volgende ingrediënten in huis voor je begint:
- Ossenworst kruiden;
- Nitrietzout;
- Een kunstdarm;
- Worst touw;
- Het Van Beekum recept voor ossenworst.
Kruiden voor ossenworst kopen doe je online bij Van Beekum
Met onze ossenworst kruiden maak heerlijk kruidige ossenworst. Wist je dat we ook een ossenworst pakket verkopen? Dan heb je in één keer alle ingrediënten in huis. Verras je vrienden met een borrelplank of een broodje ossenworst. Wedden dat zij de smaak niet kunnen weerstaan?
Voedingswaarde en ingrediënten
Ingrediënten: dextrose, kruiden en specerijen (peper, chillies, foelie, koriander, nootmuskaat, karwijzaad, kardemom), gedroogde glucosestroop, antioxidant (E301), zuurteregelaar (E575), natuurlijk aroma, zout.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1430 | KJ |
Energie | 339 | kcal |
Vetten | 3,4 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 1,2 | g |
Koolhydraten | 68 | g |
- waarvan suikers | 51 | g |
Vezels | 8,5 | g |
Eiwitten | 4,4 | g |
Zout | 2,0 | g |
De beste dag om Ossenworst Mix te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 16170066A
- EAN
- 8720153478557
- Formaat strooibus
- De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking. De grote strooibus is 21cm hoog en heeft een diameter van 9cm.
- Gebruik
- 20 gram per kilogram + 25 gram nitrietzout 0.6%
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 18 maanden
- GMO vrij
- check
Reviews
- Gepost door: annette Velthuis op 7 December 2022goedddddddd
- Gepost door: Ingrid Kuilder op 25 Oktober 2022goede smaak
- Gepost door: Elroy Wassink op 27 Juni 2022Top. Idem voor al het onderstaande.