Rozemarijn gebroken
Aangezien de smaak sterk is, is rozemarijn vooral geschikt om vleessoorten met een sterke smaak te begeleiden, zoals wild en rood vlees. Het overleeft een bak- en braadproces uitstekend. Het kan tevens gebruikt worden in salades en sauzen. De gedroogde rozemarijn is heerlijk van smaak, heerlijk over gebakken aardappelen, bij vlees, lam, kip, vis en in de soep. De smaak is bitterzoet te noemen met sporen van citroen en dennenaroma. Voor een gegarandeerde mediterrane smaak en je rozemarijn wordt netjes verpakt in onze handige hersluitbare strooibus of een zak.
Toepassen van rozemarijn gebroken
Rozemarijn gebroken heeft een milde maar snel overheersende smaak die vooral in de Italiaanse keuken past. Maar denk bijvoorbeeld ook aan:
- Schelp en schaaldieren op smaak brengen
- Stoofschotels
- Kip
- Vis
- Lam
- Vlees
- Aardappeltjes
- Wat maak jij met rozemarijn?
Land van herkomst
Frankrijk, Marokko, Spanje en Turkije.
Rozemarijn gebroken kopen
Heb je vragen over gebroken rozemarijn of over andere kruiden en specerijen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over rozemarijn en onze andere producten. Je gebroken rozemarijn wordt netjes verpakt in een hersluitbare strooibus of zak en naar je toegezonden. Rozemarijn kopen was nog nooit zo makkelijk.
Voedingswaarde rozemarijn gebroken
Ingrediënten: kruiden en specerijen (rozemarijn)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1351 |
KJ |
Energie |
327 |
kcal |
Vetten |
15,2 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
7,4 |
g |
Koolhydraten |
21,5 |
g |
- waarvan suikers |
0,0 |
g |
Vezels |
42,6 |
g |
Eiwitten |
4,9 |
g |
Zout |
0,1 |
g |