Venkelzaad heel
Qua smaak en geur lijkt venkel enigszins op anijs. Venkelzaad heel behoudt zijn aroma langer dan gemalen.
Gebruik: de venkel van Van Beekum Specerijen kan als groente gegeten worden of als garnituur worden gebruikt. Voor het inmaken van onder andere augurken, uitjes, haring en komkommer wordt ook vaak venkel gebruikt. Overige toepassingen van venkelzaad heel zijn in brood, soepen en in visgerechten.
Venkelzaad heel gebruiken in de keuken
Venkel is zeer breed toepasbaar, wij geven je graag een aantal voorbeelden:
- Stoofschotels
- Vlees
- Kip
- Sauzen
- Dressings
- Salades
- Omelet
- Wat maak jij met venkel?
Land van herkomst
Venkelzaad heel van Van Beekum Specerijen komt uit Turkije.
Venkelzaad heel kopen
Heb je vragen over venkelzaad of over andere kruiden en specerijen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over venkelzaad heel en onze andere producten. Je venkelzaad heel wordt zorgvuldig verpakt in een hersluitbare strooibus of in een zak en altijd netjes verzonden. Venkelzaad heel kopen was nog nooit zo makkelijk.
Voedingswaarde venkelzaad heel
Ingrediënten: kruiden en specerijen (venkelzaad)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1350 |
KJ |
Energie |
327 |
kcal |
Vetten |
14,9 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,5 |
g |
Koolhydraten |
12,5 |
g |
- waarvan suikers |
0,0 |
g |
Vezels |
39,8 |
g |
Eiwitten |
15,8 |
g |
Zout |
0,2 |
g |