Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 20 september 2019

Private label: Van Beekum produceert Dry Rubs BBQuality

Van Beekum Specerijen heeft de Dry Rubs van BBQuality geproduceerd. Vier topkwaliteit rubs op basis van eigen recepten compleet verkoop klaar geleverd met eigen etiket. 

BBQuality
BBQuality is één van de grootse online (BBQ) slagers van Nederland en staat onder leiding van Claus en Paul. Claus komt uit een echte slagersfamilie. Zijn opa was slachter. Hij heeft vier ooms die slager waren of een eigen slagerij hebben gehad. En daarnaast had zijn vader ook een slagerij. Paul heeft ook zijn hele leven in het vlees gezeten. Vanaf het moment dat hij van school af kwam ging hij bij een vleesgroothandel werken. Van koerier, tot orderpicker en uiteindelijk tot bedrijfsleider. 

Het idee voor BBQuality ontstond toen ze werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of ze hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen. En blijkbaar had de hele wedstrijd BBQ wereld daar behoefte aan. En die zaten door heel Nederland verspreidt. Dus dat werd alleen maar rendabel als dat vlees met de post verzonden kon worden. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf toen vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop. 

Benieuwd geworden naar het BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel hun product overzicht hier.

De Rubs
De rub collectie bestaat uit vier verschillende mixen:

Toen Paul en Claus bij ons kwamen met hun eigen recepten was direct duidelijk dat BBQuality weet wat lekker is. Stuk voor stuk prachtige mixen met elke hun eigen kenmerkende smaak. Een ideale mix van zoet, zout en aan het einde een lekker pitje zijn de kenmerken van deze rubs. De combinatie van het recept van BBQuality, de topkwaliteit ingrediënten en onze manier van mengen was direct een goede match.

Afvullen en etiketeren
Naast het mengproces vindt bij Van Beekum ook het afvullen en etiketteren plaats. Alles onder één dak via één contactpersoon. Het product wordt verkoopklaar geleverd met batchcode en tht. De pot wordt geseald en afgesloten met de zwarte dop die mooi afsteekt bij de felle kleuren van het etiket. Wij zijn trots op het eindresultaat. Deze rubs kunt u exclusief bestellen via de webshop van BBQuality.

Private label opzetten
Wilt u net als BBQuality ook uw eigen kruidenmixen op de markt brengen? Neem contact met ons dan bespreken we graag samen met u de mogelijkheden.

[powr-form-builder id="17726e54_1703682611"]