Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Private label kruiden & specerijen

Heeft u een idee over een private label kruidenlijn en wilt u hier eens over sparren? Een eigen kruidenlijn kan een geweldige toevoeging zijn voor uw bedrijf, merknaam, bbq team, winkel of webshop. Van Beekum Specerijen helpt u graag uw droom waar te maken. Wij zorgen voor:

  • Inkoop van ingrediënten;
  • Mengen van uw recepturen en kruidenmixen in onze eigen FSSC gecertificeerde mengerij;
  • Verpakken en afvullen van uw product;
  • Het etiketteren van uw product.
  • Private label: Pure kruiden en specerijen, kruidenmixen, BBQ Rubs, marinades en meer. 

Kleine minimale afname

Uniek bij Van Beekum Specerijen is de mogelijkheid tot kleine afnames. Wij mixen en verpakken al op maat vanaf 240 stuks afname. Zo kunt u zonder een grote investering te maken starten met een eigen product of productlijn.

Gecertificeerde moderne productieruimte

Bij Van Beekum Specerijen beschikken wij over een FSSC2200 gecertificeerde productieruimte voorzien van moderne apparatuur waarmee we uw private label product professioneel, netjes en volgens de strengste voedselveiligheid regels produceren.

Private label bbq rubs

Bij Van Beekum kunnen wij vrijwel alle soorten kruiden en kruidenmixen leveren als private label product. Maar onze absolute specialiteit is het leveren van BBQ rubs onder private label. Grote kans dat één van de bbq rubs die u in huis heeft gemaakt is, bij ons in Harderwijk. Wil jij een eigen bbq merk in de markt zetten of wil je met een private label rub je bestaande merk versterken en/of verbreden? Wij staan je hierin graag in bij en delen graag onze kennis, ervaring en netwerk om uw bbq rub tot een succes te maken.

Advies en begeleiding

Om samen succesvol te worden is een goede begeleiding tijdens uw private label project essentieel. Wij voorzien u van heldere en eerlijke adviezen en uw contactpersoon is altijd bereikbaar. 

Van Beekum Retail

Gaat het opzetten van een geheel eigen lijn u misschien iets te ver? Dan is Van Beekum Retail het geen waar u naar op zoek bent. Verkoop onze kruiden, kruidenmixen, sauzen en marinades bij u in de winkel. Meer informatie over wederverkoop van het merk Van Beekum specerijen vindt u hier.

Succes met private label

Vul het contactformulier in en ontvang vandaag nog onze reader 'succes met private label' waarin het complete private label traject wordt uitgelegd en de meest gestelde vragen worden beantwoord.[powr-form-builder id="17726e54_1703682611"]

Van Beekum Specerijen

Let op: Wij hebben geen winkel. Ophalen is pas mogelijk nadat de order online is geplaatst en betaald.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

+31 341 426 526

+31 341 426 526

Social media

Volg ons op Social Media

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Webwinkelkeur

Van Beekum Specerijen

Morsestraat 16
3846 CW Harderwijk
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL857677305B01
KVK: 68986718