Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 2 maart 2022

Zelf lekkere gehaktkruiden maken

Maak je eigen gehaktkruiden samen met Van Beekum Specerijen en breng je gehakt op smaak. Deze eigen gemaakt gehaktkruiden kun je gebruiken voor gehaktballen, hamburger of gehaktovenschotels. Hieronder lees je welke ingrediënten nodig zijn voor het maken van je eigen gehaktkruiden!

Wat heb je nodig voor het maken van je eigen gehaktkruiden?

Voor het kruiden van gehakt kies je natuurlijk voor topkwaliteit kruiden en specerijen. Deze ingrediënten heb je nodig voor het zelf maken van een kruidenmix voor gehakt:

  • 1 eetlepel zout;
  • 1 eetlepel peper wit gemalen;
  • 1 eetlepel paprikapoeder;
  • 1 eetlepel gember gemalen;
  • 1 eetlepel nootmuskaat gemalen;
  • 1 eetlepel koriander gemalen;
  • 1 eetlepel uienpoeder;
  • 1 eetlepel knoflookpoeder;.
  • 1 eetlepel peterselie 2-4 mm.

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en je hebt een heerlijke kruidenmix gemaakt voor gehakt. Je kan deze mix ook maken zonder zout. Gebruik dan ongeveer de helft minder per 500 gram als hieronder aangegeven.

Gebruik: 1 eetlepel van je eigen gemaakte gehakt kruiden per 500 gram gehakt.

Voor de lekkerste gehaktbal voeg je ook een eetlepel paneermeel en een eitje toe aan het gehakt, dit zorgt voor binding, sappigheid en stevigheid van de gehaktbal.

Al deze ingrediënten zijn beschikbaar in onze webshop en als je vandaag besteld, heb je morgen al alles in huis. Gebruik de zoekfunctie op de website om de benodigde kruiden en specerijen voor gehakt bij elkaar in je winkelmandje te zetten.

Kant-en-klare kruidenmixen voor gehakt

Heb je geen tijd of zin om zelf een gehakt kruidenmix te maken? Ga dan voor de kant-en-klare gehakt  kruidenmix van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix maak je de lekkerste gehaktballen, hamburger of ovenschotels klaar. Hieronder een aantal voorbeelden van onze kant-en-klare gehaktmixen.

Kant-en-klare kruidenmixen voor gehaktballen

Oma’s gehaktmix

Met de oma’s gehaktmix maak je de lekkerste gehaktballen zoals oma dat vroeger deed. Dit is een kant-en-klare mix, er hoeft geen paneermeel of een eitje worden toegevoegd aan het gehakt. Hiermee maak je de lekkerste gehaktballen.

Gebruik: 80 tot 100 gram per kilogram gehakt.

Slagers gehaktmix

Maak je eigen gehaktbal van slagers kwaliteit met onze kant-en-klare slagers gehaktmix. Dit is een kant-en-klare mix voor een gehaktbal, er hoeft geen paneermeel of een eitje aan het gehakt toe worden gevoegd. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zelf een lekkere gehaktbal te maken.

Gebruik: 100 tot 125 gram per kilogram gehakt.

Gehaktmix Tex Mex

Met de gehaktmix tex mex maak je een gehaktbal met een Mexicaanse twist. Deze unieke combinatie van kruiden en specerijen krijg je heerlijke gehaktballen met een unieke smaak.  De gehaktmix tex mex is een complete mix, hier hoeft geen paneermeel of ander bindmiddel aan het gehakt te worden toegevoegd.

Gebruik: 80 gram per kilogram gehakt.

Gehaktmix 140 (flits)

De gehaktmix 140 flits is een topper in het assortiment van Van Beekum. Hiermee bereid je de lekkerste en ouderwetse gehaktbal. Deze gehaktmix is een complete mix, er hoef geen extra bindmiddel aan worden toegevoegd.

Gebruik: 140 gram per kilogram gehakt.

Gehaktmix stroganoff

De gehaktmix stroganoff is al jaren een topper, hiermee geef je je gehaktbal de traditionele stroganoff smaak. Deze mix is kant-en-klaar en er hoeft geen extra bindmiddel te worden toegevoegd.

Gebruik: 80 gram per kilogram gehakt.

Kant-en-klare kruidenmixen voor hamburgers

Hamburger mix

Kant-en-klare hamburger kruidenmix met paneer, kruiden en groenten voor het bereiding van de lekkerste hamburgers.

Gebruik: 80 gram per kilogram gehakt.

Hamburger All-in

Zelf de lekkerste hamburgers maken doe je met onze all-in hamburger kruiden! De meest verkochte hamburger mix uit ons assortiment.

Gebruik: 30 gram per kilogram gehakt.

Hamburger kruiden zonder zout

Je hamburger lekker kruiden doe je met onze hamburger kruiden zonder zout. Gezonder en erg smaakvol!

Gebruik: 10 tot 15 gram per kilogram gehakt.

Hamburger mix clean label

Hamburger mix clean label. Kruidenmix met minder kunstmatige toevoegingen voor het bereiden van de lekkerste hamburgers.

Gebruik: 20 tot 25 gram per kilogram gehakt.

Hamburger mix 60 All-in

Met deze kant-en-klare hamburger mix 60 all-in is het heel eenvoudig om hamburgers te maken. De lekkerste hamburgers maken doe je nu zelf met deze heerlijke hamburger kruiden. Deze kruidenmix bevat paneermeel, dus heb je alleen nog gehakt nodig. Hamburgers maken was nog nooit zo leuk en lekker!

Gebruik: 60 gram per kilogram gehakt.

Kant-en-klare gehaktkruiden

Gehaktkruiden met zout

Met deze kruidenmix voor gehakt maak je de lekkerste gehaktballen, hamburgers of ovenschotels klaar. Deze gehaktmix bevat geen paneer of ander bindmiddel.

Gebruik: 20 gram per kilogram gehakt.

Gehaktkruiden zonder zout

Heb je liever een gehaktkruiden zonder zout? Ga dan voor onze gehaktkruiden zonder zout.

Met deze kruiden maak je de lekkerste gehaktballen, hamburgers of ovenschotels zonder zout. Deze kruiden zijn geschikt voor een zoutarm dieet. Deze gehaktmix bevat geen paneer of ander bindmiddel.

Gebruik: 10 tot 15 gram per kilogram gehakt.