Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 5 januari 2024

Zelf filet americain maken

Filet Americain is een geliefde delicatesse die je gemakkelijk thuis kunt bereiden. Vooral wanneer je de filet americain saus van Van Beekum Specerijen gebruikt. Deze saus biedt een perfecte combinatie van specerijen en smaakmakers die de smaak van je filet americain naar een hoger niveau tilt. Laten we eens kijken hoe je deze heerlijke delicatesse kunt maken!

Zelfgemaakte Filet Americain met Van Beekum Specerijen

Ingrediënten:

Instructies:

  1. Begin met het fijnhakken van het rundvlees. Zorg ervoor dat het vlees vers is en van goede kwaliteit. Plaats het vlees in een kom.

  2. Voeg de filet americain saus van Van Beekum Specerijen toe en eventueel de optionele ingrediënten.

  3. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Als je een stevigere textuur wilt, kan je nog een eidooier toevoegen aan het mengsel maar dit is niet perse nodig.

  4. Proef het mengsel en voeg indien nodig extra gebroken peper toe naar smaak of als garnering boven op de gemaakte filet americain als je een pittige variant wilt maken.

  5. Zodra de smaak naar wens is, bedek je de kom met vershoudfolie en laat je het mengsel minstens een uur rusten in de koelkast. Hierdoor kunnen de smaken zich goed vermengen.

  6. Haal het mengsel uit de koelkast en proef nogmaals.

  7. Je zelfgemaakte filet americain is klaar om geserveerd te worden! Serveer op een stokbroodje, toast of cracker naar keuze.

Met de filet americain saus van Van Beekum Specerijen krijgt jouw huisgemaakte filet americain die karakteristieke smaak die je kent van de beste slagerijen. Geniet van deze heerlijke delicatesse die je zelf thuis hebt gemaakt!

Filet americain maken zonder kant en klare saus? 

Naast onze populaire filet americain saus hebben we ook een droge prepare kruidenmix beschikbaar voor het maken van filet americain. Dit product en bijpassend recept vind je hier.