Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Gelatinepoeder 220 Bloom

Productomschrijving
Gelatine 220 Bloom is een eiwitproduct en wordt gebruikt als een bind en verdikkingsmiddel in snoep of puddingen. Gelatine lost goed in warm water op en vormt bij afkoeling met dit water een gel. Gelatine 220 Bloom wordt gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel. Hierbij nemen de gelatine moleculen ongeveer 1 tot 10 keer hun gewicht in water op....

Gelatine 220 Bloom is een eiwitproduct en wordt gebruikt als een bind en verdikkingsmiddel in snoep of puddingen. Gelatine lost goed in warm water op en vormt bij afkoeling met dit water een gel. Gelatine 220 Bloom wordt gebruikt als bindmiddel en verdikkingsmiddel. Hierbij nemen de gelatine moleculen ongeveer 1 tot 10 keer hun gewicht in water op. De Gelatine 220 Bloom van Van Beekum Specerijen wordt gemaakt van rund.

Vlees verbinden met gelatinepoeder

Gelatinepoeder kan ook worden gebruikt als een bindmiddel om stukken vlees aan elkaar te rijgen.Gelatine is een eiwit dat wordt gewonnen uit dierlijke botten en weefsels, en het heeft de eigenschap om te stollen en een gelachtige textuur te vormen wanneer het wordt afgekoeld.

Hier is een algemene manier waarop je gelatinepoeder kunt gebruiken om stukken vlees aan elkaar te rijgen:

Benodigdheden:

  • Gelatinepoeder
  • Water of bouillon
  • Stukken vlees die je wilt binden

Stappen:

  1. Begin met het hydrateren van de gelatinepoeder. Meestal wordt 1 eetlepel gelatinepoeder gebruikt voor elke 2 tot 3 kopjes vloeistof. Meng de gelatine met een kleine hoeveelheid koud water of bouillon om het poeder te laten oplossen en te hydrateren. Laat dit enkele minuten staan totdat het mengsel zacht en geleiachtig wordt.

  2. Verwarm de rest van de benodigde vloeistof (water of bouillon) in een pan. Verwarm het niet tot het kookpunt, maar zorg ervoor dat het warm genoeg is om de gelatine volledig op te lossen.

  3. Voeg de gehydrateerde gelatine toe aan de verwarmde vloeistof en roer goed om ervoor te zorgen dat de gelatine volledig is opgelost.

  4. Laat het mengsel een beetje afkoelen. Het moet nog vloeibaar zijn, maar niet zo heet dat het je vingers verbrandt.

  5. Neem de stukken vlees die je wilt binden en borstel of giet een dun laagje van het gelatinemengsel over de oppervlakken die je aan elkaar wilt hechten.

  6. Druk de stukken vlees stevig tegen elkaar en zorg ervoor dat de gelatine de delen verbindt.

  7. Laat de gelatine opstijven en hechten terwijl de vleesstukken afkoelen. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de temperatuur van de omgeving en de hoeveelheid gelatine die is gebruikt.

Gelatinepoeder 220 Bloom kopen bij Van Beekum Specerijen

Gelatinepoeder 220 Bloom koop je online bij Van Beekum Specerijen. Al onze hulpstoffen zijn van topkwaliteit en verpakt in handige hersluitbare strooibus of in een zak. Heb je vragen over hulpstoffen? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze ervaring op het gebied van hulpstoffen kunnen wij u antwoord geven op al uw vragen. 

Gebruik gelatinepoeder

Om je waterige substantie te verdikken gebruik je 1 deel gelatinepoeder op 5 delen water/vloeistof.

Voedingswaarden gelatinepoeder 220 Bloom

Ingrediënten: gelatine (rund)

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie

1449

KJ

Energie

341

kcal

Vetten

0,0

g

- waarvan verzadigde vetzuren

0,0

g

Koolhydraten

0,0

g

- waarvan suikers

0,0

g

Vezels

0,0

g

Eiwitten

85,0

g

Zout

0,3

g

De beste dag om Gelatinepoeder 220 Bloom te kopen, is vandaag!

Productspecificaties

Artikelnummer
19080030A
EAN
8720153471220
Formaat strooibus
De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking. De grote strooibus is 21cm hoog en heeft een diameter van 9cm.
Gebruik
Naar recept. Gaat u hulpstoffen gebruiken in etenswaren? Controleer dan altijd even het maximale gebruik in de database via: https://www.nvwa.nl/onderwerpen/additieven-in-levensmiddelen/mag-additief-x-in-levensmiddel-y-wegwijzer
Bewaaradvies
Koel, droog en donker
Houdbaarheid
24 maanden
Recyclebaar
Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket.
Allergenen
Zie voedingswaarde & Ingrediënten
GMO vrij
Ja

Reviews

4.8 / 5Based on 15 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Jo van Kleef op 18 Mei 2024
    het produkt voldeed geheel aan mijn verwachtingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Marianne H. op 9 April 2024
    Uitstekende kwaliteit. Ik gebruik het heel vaak. Mijn cheesecakes mislukken nooit.
  • 5 / 5
    Gepost door: Yvonne op 30 December 2023
    Uitstekende kwaliteit
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Van Beekum Specerijen Gelatinepoeder 220 Bloom
Van Beekum SpecerijenGelatinepoeder 220 Bloom

Gelatine 220 Bloom is een eiwit pr...

Gelatine 220 Bloom is e...

Op voorraad
9.5 Incl. btw
      Toevoegen