Sparerib Marinade Zoet


Een donkerbruine marinade op basis van water voor het bereiden van de allerlekkerste zoete spareribs. Ook goed te gebruiken voor het marineren van scampi's, andere soorten vis en kip tandoori. Met andere woorden, een ware toevoeging voor de barbecue!
Gebruik van de zoete sparerib marinade
Schenk de marinade over je te marineren stukje vlees en wrijf het in. Vervolgens kun je het in de koelkast zetten voor ongeveer 12 uur. Maar als je minder tijd hebt is 30 minuutjes laten intrekken het minimale wat je moet doen.
Zoete sparerib marinade kopen bij Van Beekum Specerijen
Deze zoete sparerib marinade zit ook in ons spareribs kruidenpakket. Heb je vragen over marinades kopen of het gebruik van marinades? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over marinades en onze andere producten.
Jouw marinade wordt zorgvuldig verpakt in een hersluitbare verpakking met anti-lek dop en bij je thuisbezorgd.
Voedingswaarden & Ingrediënten
Ingrediënten: suiker, water, sojasaus (zout, suiker, sojabonen, tarwe gluten, kleurmiddel (E150c)), conserveermiddel (E260), zout, azijn, kruiden en specerijen (paprika, selderij), plantaardige olie (raapzaad), gemodificeerd maïszetmeel, aroma, emulgator (E450), dextrose, verdikkingsmiddelen (guargom, johannesbroodpitmeel), conserveermiddel (E202, E270, E211)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 834 | KJ |
Energie | 197 | kcal |
Vetten | 1,0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 | g |
Koolhydraten | 46 | g |
- waarvan suikers | 25 | g |
Vezels | 0 | g |
Eiwitten | 1,0 | g |
Zout | 7,0 | g |
De beste dag om Sparerib Marinade Zoet te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 19080155A
- EAN
- 8720153474450
- Houdbaarheid
- 12 maanden na productie. Koel droog en donker bewaren
- Gebruik
- Naar smaak
- GMO vrij
- check
- Geschikt voor
- Kip, Varken, Rund, Vis, Wild
Reviews
- Gepost door: Rob Foks op 24 Januari 2023Lekkere smaak
- Gepost door: Bob Van Baaijen op 4 December 2022Goede basis, zelf nog wat toevoegen
- Gepost door: Jolanda Van den berg op 31 Oktober 2022Heerlijk ik heb het gebruikt voor mijn gamba's te marineren hmmm heerlijk