Cevapcici Kruidenmix




Met onze complete kruidenmix voor cevapcici maak je zelf de lekkerste gehaktworstjes. Deze heerlijke bereiding komt oorspronkelijk uit de Balkan. Je kunt het kennen als variant op kebab en is erg populair in landen als Kroatië, Montenegro, Servië en Bosnië Herzegovina. Deze kruiden geven een authentieke smaak aan jouw gerechten.
Cevapcici kruiden kopen bij Van Beekum Specerijen
Wil jij direct aan de slag met deze heerlijke gehaktrolletjes? Stop dan direct onze cevapcici kruiden in je winkelmandje. Ons team gaat direct aan de slag met je bestelling, waardoor je morgen jouw kruiden al in huis hebt. Wist je dat we een 100% tevredenheidsgarantie hebben? Als de smaak toch niet helemaal naar verwachting is krijg je gewoon je geld terug.
Voedingswaarde en ingrediënten
Ingrediënten: paneermeel (tarwebloem, gluten, gist), zetmeel (aardappel), zout, kruiden en specerijen (knoflookpoeder, peper, paprikapoeder, nootmuskaat, foelie, chillies, oregano), aroma (maltodextrine, dextrose, gehydrolyseerd soja eiwit, suiker, ei, kippenvet, kruiden- en specerijenextract (peper, ui, lavas, rozemarijn), antiklontermiddel (E551)), natuurlijk aroma, emulgator (E450), antioxidant (E300)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1178 | KJ |
Energie | 278 | kcal |
Vetten | 1,3 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,3 | g |
Koolhydraten | 58 | g |
- waarvan suikers | 2,7 | g |
Vezels | 3,3 | g |
Eiwitten | 6,9 | g |
Zout | 19,7 | g |
De beste dag om Cevapcici Kruidenmix te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 16170118A
- EAN
- 8720153476072
- Formaat strooibus
- De kleinste strooibus is 13cm hoog en heeft een diameter van 7cm. Het lichtste gewicht is altijd deze verpakking. De grote strooibus is 21cm hoog en heeft een diameter van 9cm.
- Gebruik
- 100 gram per kilogram
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker
- Houdbaarheid
- 18 maanden
- GMO vrij
- check
Reviews
- Gepost door: Leon de Ruiter op 6 Juli 2022Super lekker
- Gepost door: R. J. Gans op 14 Juni 2022goede balans van kruiden en smaak
- Gepost door: Lenie Rozenhart op 11 Juni 2022Heerlijk weer joegaslavisch eten