Saus.Guru - Black Garlic
Black Garlic, ook wel bekend als gefermenteerde knoflook, staat bekend als een ware delicatesse. Gedurende weken worden witte knoflookbollen op lage temperatuur verhit, wat resulteert in langzaam zwart wordende teentjes. Deze transformatie verandert niet alleen de kleur, maar ook de smaak en het aroma.
De scherpe, intense smaak van verse knoflook maakt plaats voor een mildere, rijkere knoflooksmaak met subtiele tonen van sojasaus, doordrenkt met diepte. Hoewel technisch gezien geen fermentatieproces, valt dit onder het Maillard-effect. De Black Garlic saus van Saus.Guru biedt een rijke mix van romige en verfrissende smaken, perfect om een breed scala aan maaltijden, sandwiches, snacks en frietjes te verrijken.
PS. De basismayonaise is ei-vrij, waardoor deze saus volledig plantaardig is.
Ingrediënten: Water, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, azijn, zout, zwarte knoflook (1,1%), knoflook, ui, sojabonen, tarwe (gluten), natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), balsamicoazijn, gemodificeerd aardappelzetmeel, kleurstof (natuurlijk caroteen), zwarte peper, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidanten (calcium EDTA).
Allergenen: Soja, gluten en tarwe
Productspecificaties
- Artikelnummer
- SG121
- EAN
- 8720256492696
- Gebruik
- Naar smaak
- Bewaaradvies
- Droog, donker en gekoeld bewaren
- Houdbaarheid
- 12 maanden na productie
- Recyclebaar
- Verpakking is recyclebaar na scheiden van seals en etiket.
- Allergenen
- Soja, gluten en tarwe
- GMO vrij
- check
Reviews
Wij werken er hard aan om al jullie toffe reviews over te plaatsen naar onze vernieuwde website. Laat jij als eerste een review achter op onze nieuwe website? .