Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 27 mei 2022

Welke Kruiden bij rode bieten?

Rode bieten of rode bietjes hebben een aardse smaak. Wij raden aan om daarom kruiden te gebruiken die een frisse smaak geven. Denk bijvoorbeeld aan kruiden zoals:

Verder doen eigenlijk alle groene kruiden het erg goed op rode bietjes. Denk aan oregano, bonenkruid of alles in de mix door onze Italiaanse kruidenmix met zout te gebruiken. Daarnaast is zout natuurlijk een smaakmaker die je altijd kunt inzetten. Maar dat hoeft dus niet perse als je met heerlijke kruiden werkt.

Tijm heel is een kruid die erg goed past bij rode bietjes.

Rode bieten bereiden met verschillende kruiden

Je kan rode bieten op verschillende manieren bereiden. Wij koken rode bietjes het liefst maar rode bieten kunnen ook erg goed in de oven bereid worden.

Rode bieten koken

Ga je rode bieten koken? Gebruik dan de volgende kruiden:

Rode bieten in de oven

Ga je rode bieten bereiden in de oven? Gebruik dan de volgende kruiden:

Kruidenmix voor rode bieten

Bij Van Beekum Specerijen hebben wij een speciale kruidenmix ontwikkeld voor groenten. Deze kruidenmix is 100% puur en bevat geen zout. Geef al je groenten, maar zeker ook bieten een ongekende smaakboost met onze kruidenmix voor groenten.

De groenten kruiden zijn een fantastische toevoeging aan rode bietjes!

Saus bij rode bieten

Zijn kruiden, specerijen en/of een kruidenmix voor jou nog niet genoeg? Voeg dan een heerlijke saus toe aan je gerecht om het helemaal af te maken. Bij gerechten met rode bieten raden wij onze Franse mosterd aan.

De Franse mosterd maakt jouw gerechten met rode bietjes helemaal af.

Aan de slag

Na het lezen van deze blog kun jij aan de slag met rode bietjes. Schotel een gerecht voor zoals nooit tevoren. Als je vandaag onze smaakmakers besteld, zijn deze morgen al in huis.