Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 25 januari 2023

Zelf kebabkruiden maken

Een broodje kebab is tegenwoordig zeer populair en wordt veel gegeten als snack. Deze populaire snack kun je ook zelf maken. Het enige wat je hiervoor nodig heb is lamvlees, een broodje en een kruidenmix voor kebab. Je kan voor een kant- en-klare kruidenmix gaan of een unieke eigen kruidenmix.  In deze blog lees je alles over het maken van je eigen kruidenmix voor kebab!

Wat is kebab?

Kebab is een gerecht dat bestaat uit kleine stukjes vlees, meestal lamsvlees, dat wordt geroosterd of gegrild op een spit. Het wordt vaak geserveerd met salade, rijst of brood. Kebab is een populair gerecht in veel delen van de wereld, waaronder het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Turkije en delen van Europa. In Nederland is een broodje kebab de ultieme snack na een gezellige avond stappen!

Waarom zelf kebabkruiden maken?

Met je eigen kebabkruiden geef jij je eigen unieke smaak aan een broodje kebab. Ook is het leuk om een eigen kruidenmix te maken met die kruiden die je nog in huis hebt, hierdoor kun je elke keer variëren in smaak. Door met de kruiden die je nog in huis hebt een kebab kruidenmix te maken bespaar je ook nog eens geld!

Wat heb je nodig om je eigen kebabkruiden te maken?

Gebruik: 15-20 gram kruidenmix per kilo gram vlees.

Eigen kebabkruiden gebruiken

Je kunt je eigen kebabkruiden maken door verschillende kruiden en specerijen te mengen. Meng de kruiden en specerijen in de juiste verhoudingen. Voeg vervolgens de kruidenmix toe aan je kebabvlees en laat het een paar uur marineren.

Kant-en-klare kebabkruiden

Heb je geen tijd of zin om zelf een kebabkruiden te maken. Ga dan voor de kant-en-klare kebabkruiden van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix kun je alle kanten op.

Aan de slag met kruiden voor kebab!

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare kebab kruiden van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste gerechten klaar. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!