Terug

Over Charcuterie

Op een werkdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

  • Op voorraad

Maak je eigen vleeswaren op slagersniveau. Het nieuwste boek over worst en vleeswaren en worst maken van Meneer Wateetons.

€ 31,99 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 30 Tooltip Naar België vanaf € 35
  • Op een werkdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Topkwaliteit kruiden en specerijen verpakt in mooie strooibussen
  • 9,6/10 op basis van 3500+ beoordelingen
Productomschrijving

Over Charcuterie

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.


Productspecificaties

Inhoud

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Verschijningsdatum
mei 2019
Druk
1e druk
Aantal pagina's
288 pagina's
Illustraties
Met illustraties

Betrokkenen

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Carrera

EAN

EAN
9789048845347

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij verkopen en produceren uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Product tags
Reviews

Gebruikers beoordelingen

Wij werken er hard aan om al jullie toffe reviews over te plaatsen naar onze vernieuwde website. Laat jij als eerste een review achter op onze nieuwe website?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Over Charcuterie

Over Charcuterie

€ 31,99

Van Beekum Specerijen 9.6 / 10 - 3500 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »