Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Over Charcuterie

Productomschrijving
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd....

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.


Productspecificaties

Inhoud

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Verschijningsdatum
mei 2019
Druk
1e druk
Aantal pagina's
288 pagina's
Illustraties
Met illustraties

Betrokkenen

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Carrera

EAN

EAN
9789048845347

Productspecificaties

Artikelnummer
20200027
EAN
9789048845347

Reviews

4.8 / 5Based on 5 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Vital Van den Acker op 14 Mei 2022
    Prachtig boek
  • 5 / 5
    Gepost door: Paul Silkens op 21 December 2021
    Mooi boek netjes verpakt
  • 5 / 5
    Gepost door: kathleen Demeestere op 4 December 2021
    reeds enkele recepten aangekruist om te maken !
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Van Beekum Specerijen Over Charcuterie
Van Beekum SpecerijenOver Charcuterie

Maak je eigen vleeswaren op slager...

Maak je eigen vleesware...

Op voorraad
31.99 Incl. btw
      Toevoegen