Terug

✅ Vandaag 10% korting? Code: JUL648

Over Charcuterie

Binnenkort weer online!

  • Artikelcode: 20200027
  • EAN: 9789048845347

Maak je eigen vleeswaren op slagersniveau. Het nieuwste boek over worst en vleeswaren en worst maken van Meneer Wateetons.

31,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • 
Op een werkdag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Tooltip We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 35,-
  • Betaal 14 dagen later met Afterpay.
  • 9,6/10 op basis van 4500+ beoordelingen.
Productomschrijving

Over Charcuterie

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.


Productspecificaties

Inhoud

Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Verschijningsdatum
mei 2019
Druk
1e druk
Aantal pagina's
288 pagina's
Illustraties
Met illustraties

Betrokkenen

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Carrera

EAN

EAN
9789048845347

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij produceren en verkopen uitsluitend topkwaliteit producten. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd om kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid te waarborgen.

Product tags
Reviews

Gebruikers beoordelingen 4 / 5 Reviews: (1)

  • JF Door Jozef aan 21-12-2020 09:53

    4 / 5

    Op aanrader van een kameraad heb ik dit boek ook gehaald, ik ben er erg blij mee

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Over Charcuterie

Over Charcuterie

31,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »