Over Charcuterie


Productomschrijving
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. U...
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Productspecificaties
Inhoud
- Taal
- Nederlands
- Bindwijze
- Hardcover
- Verschijningsdatum
- mei 2019
- Druk
- 1e druk
- Aantal pagina's
- 288 pagina's
- Illustraties
- Met illustraties
Betrokkenen
- Auteur
- Meneer Wateetons
- Uitgever
- Carrera
EAN
- EAN
- 9789048845347
Toon meer
Toon minder
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200027
- EAN
- 9789048845347
Reviews
- Gepost door: Vital Van den Acker op 14 Mei 2022Prachtig boek
- Gepost door: Paul Silkens op 21 December 2021Mooi boek netjes verpakt
- Gepost door: kathleen Demeestere op 4 December 2021reeds enkele recepten aangekruist om te maken !