Anijszaad heel
Anijszaad heel is een fantastisch specerij om mee te werken. Gebruik het in de winter bijvoorbeeld in heerlijke stoofgerechten. Vroeger werd anijs voornamelijk gezien als een geneesmiddel maar al snel werd ontdekt dat het in de keuken veel beter tot zijn recht komt. Anijszaad heel is toe te passen in pepernoten en is naturlijk het het hoofdingrediënt van de bekende 'muisjes'.
Anijszaad heel gebruiken
- Garnering in salades, soep en groentes.
- Om smaak te geven aan zoete soepen en stoofpotten.
- Onderdrukken van misselijkheid.
- Slijmoplossend middel.
- Als smaakmaker in desserts, curry en bitters zoals arrak.
- Weet jij nog iets? Deel je recept met ons via social media.
Land van herkomst
De anijszaad heel van Van Beekum Specerijen is van Europese afkomst en is van absolute topkwaliteit.
Anijszaad heel kopen
Koop je anijszaad heel bij Van Beekum Specerijen dan kies je gegarandeerd voor de beste kwaliteit die je kan krijgen. Wij zijn zo overtuigd van ons product dat we een 100% tevredenheidsgarantie bieden op onze producten. Ben je niet tevreden dan krijg je direct je geld terug! We verpakken je anijszaad in een hersluitbare strooibus of als je voor onze extra voordelige bulkverpakking gaat in een stevige zak. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en super snel wordt geleverd.
Voedingswaarde anijszaad heel
Ingrediënten: kruiden en specerijen (anijs)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1411 | KJ |
Energie | 337 | kcal |
Vetten | 15,1 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,6 | g |
Koolhydraten | 50,0 | g |
- waarvan suikers | 0,0 | g |
Vezels | 14,6 | g |
Eiwitten | 17,6 | g |
Zout | 0,0 | g |
De beste dag om anijszaad heel te kopen, is vandaag!