Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 22 november 2018

Zelf hamburger kruiden maken

Bij Van Beekum Specerijen hebben wij een breed assortiment aan kruidenmixen, neem bijvoorbeeld onze hamburger mix all in. Dit is een kant-en-klare kruidenmix, maar een hamburger  kruidenmix is ook heel gemakkelijk zelf te maken. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen hamburger kruiden!

Wat is een hamburger?

Een “broodje hamburger” is zeer populair gerecht over de hele wereld. Een hamburger is eigenlijk een schijf van gehakt die meestal gemaakt van rundergehakt, maar kan ook van kip of varkensvlees gemaakt worden.

Waarom zelf hamburger kruiden maken?

Je hebt net boodschappen gedaan en je bent helemaal klaar om het lekkerste broodje hamburger  te maken. Maar dan kom je er achter dat je de kruiden bent vergeten. Dan kun je met de specerijen die je toch vaak in huis hebt zelf heerlijke hamburger kruiden maken.

Wat heb je nodig om je eigen hamburger kruiden te maken?

Gebruik: 15-20 gram kruiden per kilogram gehakt. Liever geen zout? Maak dan de kruidenmix zonder zout en gebruik 5-10 gram kruiden per kilogram gehakt.

Eigen hamburger kruiden gebruiken voor een broodje hamburger

Je hebt nu je eigen hamburger kruiden gemaakt. Als je te veel kruidenmix hebt kun je deze het beste in een potje met een afsluitbare deksel in het donker bewaren. De kruiden gaan zo nog maanden mee! Kies je voor een “broodje hamburger” of ga je voor een ander gerecht met gehakt? Denk aan:

  • Gehaktbal;
  • Gehaktbrood;
  • Gehaktschotel.

Kant-en-klare hamburger kruiden

Heb je geen tijd of zin om zelf hamburger kruiden te maken. Ga dan voor de kant-en-klare hamburger mix all-in van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix maak je de lekkerste hamburgers.