Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 11 september 2023

Kruidenmixen voor de herfst: verrijk je gerechten met Van Beekum Specerijen

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat onze smaakpapillen hunkeren naar warme, hartige gerechten. Ontdek de onmisbare kruidenmixen van Van Beekum Specerijen die je herfstkeuken naar een hoger niveau tillen.

1. Stoofvleeskruiden voor een hartverwarmende herfstschotel

Op zoek naar het perfecte kruidenmengsel voor je stoofschotels? Ontdek onze speciale stoofvleeskruidenmix met harmonieuze smaaktonen van laurier, piment en tijm.

Van Beekum Specerijen Stoofvlees Kruiden

2. Wildkruidenmix: verrijk je wildgerechten

De herfst is hét seizoen voor wildgerechten. Probeer onze wildkruidenmix met rozemarijn, jeneverbessen en een vleugje knoflook voor een rijke, aromatische smaak. Te gebruiken op alle soorten wild. Wat is jouw favoriet?

Van Beekum Specerijen Wildmelange / Wild Kruiden

3. Amerikaanse Pumpkin Spice Mix

Voeg onze Pumpkin Spice Mix toe aan je herfst gerechten voor de klassieke smaak van kaneel, nootmuskaat, gember en kruidnagel. Je waant je gelijk in Amerikaanse sferen met deze knaller van een herfstsmaak.

Van Beekum Specerijen Pumpkin Spice Mix

4. Goulashkruiden: authentieke smaak voor herfstige gerechten

Maak je herfst compleet met onze goulashkruidenmix. De combinatie van paprika, komijn en karwijzaad geeft je gerechten die authentieke, hartige smaak.

Van Beekum Specerijen Goulash Kruidenmix

5. Kipkruiden: licht en smaakvol in de herfst

Niet alle herfstgerechten zijn zwaar. Voeg een vleugje smaak toe aan je kipgerechten met onze kipkruidenmix, perfect gebalanceerd met kruiden en specerijen.

Van Beekum Specerijen Kipkruiden Uniek

Voeg deze onmisbare kruidenmixen van Van Beekum Specerijen toe aan je herfstkeuken en laat je gerechten tot leven komen. Verrijk je smaakpalet en creëer heerlijke, hartverwarmende maaltijden die perfect passen bij het seizoen. Haal ze vandaag nog in huis en geniet van de smaken van de herfst!