Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 23 september 2022

Welke kruiden bij asperges?

Ben jij net als vele andere gek op asperges? Wij eten het liefst het hele jaar asperges maar het officiële seizoen loopt van April tot en met Juni. In Juni stoppen boeren met met oogsten om de asperges sterk genoeg de winter door te laten komen. Om je asperges nog lekkerder te maken gebruik je natuurlijk kruiden en specerijen. In deze blog leer je welke kruiden en specerijen goed passen bij asperges.

Kruiden die goed passen bij asperges

Asperges zijn puur al erg lekker. Maar wil jij deze groente voorzien van een extra smaakboost dan passen deze kruiden goed bij asperges:

Deze kruiden kun je los gebruiken of samen combineren om de smaak van asperges nog meer naar boven te brengen en te versterken.

Asperges van de BBQ

Ga je asperges bereiden op de BBQ? Gebruik dan vooral Rozemarijn & Tijm. Die passen goed bij de grillsmaak die de BBQ afgeeft.

Asperges koken

Als je je asperges liever kookt dan zijn dille, knoflook en nootmuskaat de kruiden die je het beste kan gebruiken.

Kruidenmix voor asperges

Wil je liever een kant en klare kruidenmix voor het op smaak brengen van asperges en/of andere groenten? Gebruik dan de Groenten Kruiden van Van Beekum Specerijen. Met deze mix geef je al je groenten een heerlijke smaakboost.

Saus bij asperges

Maak je gerecht met asperges af door een heerlijke knoflooksaus te gebruiken.

Aan de slag met kruiden voor asperges

Nu je weet hoe jij asperges op smaak brengt met kruiden en specerijen staat niks jou nog in de weg om de lekkerste asperges te serveren. Plaats alvast je kruiden bestelling, dan is die morgen al in huis. Succes!