Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 31 oktober 2018

Zelf patatkruiden maken

Patat is een populaire snack en wordt veel gegeten in Nederland. Patat wordt vaak geserveerd met frietsaus, curry of andere sauzen. Ook kun je patat een extra bite geven door er patatkruiden overheen te strooien. Deze patatkruiden kun je heel makkelijk zelf maken. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen patatkruiden!

Wat zijn patatkruiden?

Patatkruiden is een mengsel van kruiden en specerijen dat wordt gebruikt om aardappelen mee te kruiden. Het bestaat meestal uit paprikapoeder of paprikapoeder gerookt, knoflookpoeder, kerriepoeder, zwarte peper, cayennepeper en zout. Het wordt vaak gebruikt om aardappelen, frietjes en andere aardappelgerechten mee te kruiden.

Waarom zelf patatkruiden maken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zelf patatkruiden zou willen maken. Ten eerste kun je de kruiden precies zo maken als jij het lekker vindt. Je kunt de kruiden naar jouw smaak aanpassen door verschillende ingrediënten toe te voegen of te verwijderen. Ten tweede kun je de kruiden maken met natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat je geen chemische toevoegingen hoeft te gebruiken. Ten derde kun je de kruiden maken met ingrediënten die je al in huis hebt, wat betekent dat je geen speciale ingrediënten hoeft te kopen. Ten slotte kun je de kruiden maken in grote hoeveelheden, waardoor je geld kunt besparen.

Wat heb je nodig om je eigen patatkruiden te maken?

Gebruik: kruidenmix met zout 12 gram per kilogram, kruidenmix zonder zout 8 gram per kilogram.

Eigen patatkruiden maken is eenvoudig en leuk. Meng de ingrediënten in de juiste verhoudingen en je hebt je eigen patatkruiden.

Kant-en-klare patatkruiden

Heb je geen tijd of zin om zelf patatkruiden te maken. Ga dan voor de kant-en-klare patat en aardappelkruiden van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix kun je alle kanten op.

Aan de slag

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare patat en aardappelkruiden van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste gerechten klaar. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!