Dillezaad heel
Op zoek naar een een frisse, kruidige smaak die wat lijkt op die van anijs en venkel? Dan zit je goed met de dillezaad van Van Beekum Specerijen. Wist je dat de smaak van de zaden sterker is dan die van de veelgebruikte dilletoppen?
Gebruik Dillezaad
Dillezaad wordt vooral veel gebruikt in de Scandinavische keuken en op zalm. Hele dillezaden zijn ook goed te gebruiken bij:
- Bij vis.
- In salades & soepen.
- In sauzen.
- Tomatensaus
- Zoete gerechten als cake en taart
Herkomst Dille
Onze dillezaad komt uit Indië maar kan morgen al bij jou in de keuken worden gebruikt als je vandaag besteld.
Bestel nu Dillezaad
Kies voor de dillezaad van Van Beekum Specerijen. Wij weten zeker dat als je bij ons koopt je daar geen spijt van krijgt. Daarom durven wij een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Vind je de kwaliteit niet goed genoeg? Dan krijg je direct je geld terug! Meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je al voor. Kies voor de handige strooibussen of ga voor een extra voordelige kilo prijs.
Voedingswaarde & Ingrediënten
Ingrediënten: kruiden en specerijen (dillezaad)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1822 |
KJ |
Energie |
435 |
kcal |
Vetten |
19,2 |
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,0 |
g |
Koolhydraten |
52,0 |
g |
- waarvan suikers |
0,0 |
g |
Vezels |
49,0 |
g |
Eiwitten |
12,8 |
g |
Zout |
0,0 |
g |
De beste dan om dillezaad te kopen is vandaag!