Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 27 september 2022

Kruiden bij mosselen

De beste maanden voor het maken van mosselen zijn September, Oktober, November en December. Maar eigenlijk zijn in Nederland het hele jaar door wel lekkere mosselen te verkrijgen. Om je mosselen op smaak te brengen gebruik je natuurlijk kruiden en specerijen. In deze blog lees je welke kruiden en specerijen goed passen bij mosselen.

Deze kruiden passen goed bij mosselen

Doormiddel van kruiden en specerijen geef jij je mossel recept een ongekende smaaksensatie. Wil je aan de slag met losse kruiden en specerijen? Dan gebruik je deze bij mosselen:

Gebruik deze kruiden los of combineer. Gebruik bij het toepassen van losse kruiden en specerijen als vuistregel altijd 5 tot 10 gram per kg mosselen. Of maak een combinatie van al deze kruiden. Voeg je zout toe? Gebruik dan ongeveer 10 gram zout per kg mosselen.

Kruidenmix voor mosselen

Zoals je van Van Beekum Specerijen gewend bent hebben we ook een kant en klare kruidenmix voor mosselen. Deze kruidenmix is zonder toegevoegd zout en bevat meer dan 10 topkwaliteit kruiden en specerijen die samen je mosselen een fantastische smaak geven. Je gebruikt van deze kruidenmix 10 tot 15 gram per kg mosselen.

Mosselen van de BBQ

Wist je dat je mosselen ook kunt bereiden op de BBQ? Bekijk hier ons recept! In dit recept maken we gebruik van de kant-en-klare mossel kruidenmix en kun je het Instagram verhaal terugkijken om te zien hoe wij dit deden.

Saus bij mosselen

Om je mossel gerecht helemaal af te maken gebruik je een saus. Gebruik eens aioli of de knoflooksaus. Durf je te experimenteren? Gebruik dan eens de hamburgersaus!

Aan de slag met kruiden voor mosselen!

Nu je weet welke kruiden, kruidenmixen en sauzen je nodig hebt voor onvergetelijk mosselrecept staat niet je meer in de weg om weer een keer mosselen te maken. Je voegt de kruiden of de kruidenmix gewoon toe in de pan samen met je groenten en witte wijn. Als je vandaag je smaakmakers bestelt, zijn die morgen al in huis.