Hamburgersaus


Hamburgersaus van Van Beekum Specerijen maakt jouw hamburger helemaal compleet op de barbecue. Deze saus heeft een lekker pittige smaak wat een rijke toevoeging is voor de hamburger.
Gaat u met andere stukjes vlees aan de slag bij de barbecue? Hamburgersaus is niet alleen voor hamburgers maar een goede toevoeging voor elk ander stukje vlees. Probeer deze saus eens uit en geniet van dat extra beetje pit!
Hamburgersaus kopen bij Van Beekum Specerijen
Heb je vragen over de hamburgersaus of een van onze andere sauzen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met vragen over eventuele allergieën.
De burgersaus wordt zorgvuldig verpakt en netjes verzonden. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie waarbij jouw wensen in het middelpunt van de belangstelling staan.
Voedingswaarden & Ingrediënten
Ingrediënten: water, zonnebloemolie, suiker, tomaat, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, mosterd, zout, natuurlijke aroma's (bevat selderij), verdikkingsmiddel (xanthaangom), ui, knoflook, balsamico azijn, kruiden en specerijen, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), gemodificeerd aardappelzetmeel, kleurstof (beta caroteen), antioxidant (calcium EDTA)
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie | 1119 | KJ |
Energie | 267 | kcal |
Vetten | 21,0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 1,9 | g |
Koolhydraten | 18,5 | g |
- waarvan suikers | 14,3 | g |
Vezels | 0,0 | g |
Eiwitten | 0,6 | g |
Zout | 1,1 | g |
De beste dag om Hamburgersaus te kopen, is vandaag!
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 19080213A
- EAN
- 8720153471473
- Gebruik
- Naar smaak
- Bewaaradvies
- Koel, droog en donker. Na openen gekoeld bewaren, beperkt houdbaar.
- Houdbaar na productie datum
- 12 maanden na productie
- GMO vrij
- check
Reviews
- Gepost door: robert bevers op 18 Januari 2023kwaliteit is perfect
- Gepost door: Sonja Sonja op 17 December 2022Perfect lekker
- Gepost door: Bart op 1 September 2022Gekocht om boven gratis bezorging uit te komen. Schot in de roos. Heerlijke saus. Gewoon lekker.